Lade Legesenter AS

Haakon VIIs gate 9 7041 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Lade Legesenter AS

Beste legen jeg har hatt

Lege: Anders Spakmo Rosvoldaunet Skrevet

Legen er snill, hyggelig, forståelsesfull og kunnskapsrik. Øvrig personale er veldig omgjengelige og hyggelige. Veldig kjedelig og utrivelig venterom.

Ikke særlig fornøyd

Lege: Anders Spakmo Rosvoldaunet Skrevet

Ble veldig overrasket og glad da legen (som den første noen gang) greide å hjelpe meg med en "sykdom" jeg har slitt med hele livet. Likevel sitter jeg igjen misfornøyd da han ikke har greid å behandle diverse andre plagsomme, forholdsvis enkle infeksjoner osv. Han har glemt å gi resepter før helgen slik at jeg har vært i flere dager uten medisin, om jeg bestiller legetime får jeg som regel time ca 7-10 dager senere, må også ofte sitte i 30-45 minutter å vente på å få komme inn til timen. Ga samme type medisin selv om jeg sa i fra om at denne sorten ikke virket på meg. Skifter nå lege.

Kjempe fornøyd

Lege: Liv Agnes Gravrok Lorch-Falch Skrevet

Liv er en kjempe flott lege, hun hører på hva jeg sier og er kjempe hjelpsom! Også kurert en diagnose hos meg som andre leger/sykehus ikke har klart.

Men som flere sier ang de kontordamene, man føler seg virkelig til bry når man ringer, kjenner de dømmer over telefonen. Opplevd å blitt kjefta på over telefon når jeg har prøvd å spurt om ett viktig papir jeg trengte fra legen.
hadde jeg ikke likt fastlegen min så godt så hadde jeg nok skifta legekontor pga av kontordamene..

Svært dyktig lege

Lege: Kjersti Strømmen Skrevet

Utrolig kjekk lege som virkelig kan sine ting. En får en god forklaring på det spørsmål en måtte stille i forhold til sin sykdom/problemstilling som en kommer med. Legen er veldig i møtekommende,viser empati . Synes legen min er god til å stille de rette diagnosene og en får rask behandling både på prøveresultat og event. ny time.
Skulle ønske det var flere som var som min lege.

Hyggelig og profesjonell lege

Lege: Anders Spakmo Rosvoldaunet Skrevet

Har vært hos ham ved ett besøk. Legen var hyggelig og profesjonell. Følte meg godt ivaretatt. Kan absolutt aanbefale ham.