Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Danmarksplass Legesenter AS
Beste legen jeg noen gang har hatt!
Lege: Siren Haugland SkrevetSiren er helt fantastisk ! Hun viser at hun virkelig bryr seg om ditt ve og vel som pasient, og har utrolig mye kunnskap! Helt fantastisk ! Anbefales på det sterkeste!
Den best tenkelige lege!
Lege: Siren Haugland SkrevetSiren er til å anbefale på det sterkeste. Jeg gleder meg hver gang jeg skal til henne! Hun bryr seg virkelig om sine pasienter! En gang ringte hun meg noen dager etter jeg var der, fordi hun kom på enda mer informasjon om hva vi hadde snakket om. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Siren er best, ingen protest!
Siren er gull!
Lege: Siren Haugland SkrevetHun lytter, ser hele deg, har tillit og er faglig dyktig. Jeg er så takknemlig for å ha Siren Haugland som fastlege og gir henne ikke fra meg før jeg må :-)
Den dårligste
Lege: Anna Jørdre SkrevetDette er den minst sympatiske, minst forståelsesfulle legen jeg har hatt. Hun ser ikke på deg når du snakker med henne, hun sier hade mens hun fortsatt ser på skjermen, hun kan gi henvisning, men vil helst ikke hjelpe deg på noen som helt annen måte.
Jeg hadde behov for henvisning til psykolog, måtte be om det selv, fikk en henvisning og en liste med navn i hånda før hun sendte meg avgårde etter jeg hadde vært på kontoret hennes i kanskje 4 minutter.
Hun har alltid lang ventetid, selv om du ha bestilt time.
Det er helt ok å gå til henne om du vet hva du trenger og hva som er galt med deg.
Beste fastlege jeg har hatt
Lege: Siren Haugland SkrevetJeg liker hun veldig godt. Hun er veldig god å lytte og det ser alltid ut at hun husker sine pasienter selvom vi står jo 800 stk på listen. Hun tar ting på alvor og det er lett å få seg en time. Trenger ikke å vente på telefonen mer enn 2-3 minutter. Hun bruker nok tid på meg og jeg får alltid svar på mine spørsmål. Jeg er meget fornøyd.