Om vurderingeneSiste vurderinger av Eureka Kiropraktikk Lillestrøm
Trygg og kunnskapsmessig
Kiropraktor: Jan Kristian Kielland Asmyhr SkrevetEn ekte profesjonell og en fantastisk person, med forståelse og holdning til pasienten og hans problem på høyt faglig nivå. Jeg anbefaler hans profesjonelle hjelp til alle mennesker som trenger det
Har et overblikk for hele personen……
Kiropraktor: Jan Kristian Kielland Asmyhr SkrevetJeg har gått til denne klinikken i over 25 år og Jan Kristian i de siste 5. Jeg har gått hit jevnlig dvs ihvertfall noen ganger i mnd. For meg er det viktig å forebygge så jeg slipper akutte plager, det fungerer bra for meg.
Opplever at jan kristian er genuint opptatt av å hjelpe meg og finne rot årsakene til plagene.
Kan anbefales
Allsidig og kunnskapsrik
Kiropraktor: Jan Kristian Kielland Asmyhr SkrevetJan Kristian er en dyktig behandler. Han har hjulpet meg med mange vondter over en lang periode.
Jeg føler meg i trygge hender når jeg kommer til Jan Kristian. Han tenker alltid helhetlig, og kommer med gode råd, enten om trening, kosthold eller andre ting.
Klinikken har moderne utstyr, så mulighetene er mange og resultatet er alltid at jeg blir bedre og bedre.
Kunnskapsrik og alltid oppdatert på nye behandlingsmåter.
Kiropraktor: Jan Kristian Kielland Asmyhr SkrevetEr god relasjonell. God tilgang på timebestilling. Har alltid fått rask og god hjelp på ulike utfordringer. Min fastlege konstaterte at så rask forbedring og progresjon etter prolaps var umulig, og begynte å sende andre pasienter til Jan Kristian. Kun positive tilbakemeldinger fra disse også.
Faglig sterk og dyktig kiropraktor
Kiropraktor: Jan Kristian Kielland Asmyhr SkrevetJeg har gått over en lengre periode hos Jan Kristian med nakke og ryggplager. Jeg har aldri møtt en kiropraktor som er så dyktig og faglig oppdatert som han. Jeg har blitt tatt seriøst og ivaretatt i behandlingene jeg har fått. Kan absolutt anbefale han videre! En bedre kiropraktor skal man lete lenge etter!