Fevik Legesenter

Feviktoppen 1 4870 Fevik

Siste vurderinger av behandlere ved Fevik Legesenter

Allerede bestemt seg før man går inn døra

Lege: Hans Petter Schmidt Asser Skrevet

Har hatt Asser som fastlege i mange år. I alle erfaringene jeg har hatt med han virker det som om han allerede har bestemt seg om hva kilden til problemet er før jeg kommer inn. Han fører kun inn de opplysninger han mener er viktig, på bekostning av mine interesser. Sitter igjen med følelsen av at jeg ikke har noe jeg skulle sagt, da jeg ikke er lege. Virker som om han kun jobber for å tømme venterommet og så gå hjem. Alle ganger jeg har vært hos han sitter jeg igjen med flere spørsmål enn svar, og en løsning som ikke funker.

Super fastlege

Lege: Marit Aune Skrevet

Dr. Lier skulle finne ny fastlege, dette ble Marit. En bedre erstatter skulle han lete lenge etter. Tar seg tid, henviser raskt videre og følger opp godt. Alltid kort venting på ledig time. Helt topp!

Uinteressert

Lege: Marit Aune Skrevet

Første gang jeg skulle til henne. Hun hilser ikke, ser ikke på meg, sier ingenting, bruker kun hodebevegelse for å be meg sette meg. Jeg følte meg rett og slett til bry. Ønsker å bytte fastlege.

Positiv og imøtekommende

Lege: Marit Aune Skrevet

Ny fastlege er spennende, og litt skummelt. Følte meg godt ivaretatt, nøye med blodprøver, sender meg til spesialister, hvis hun synes det er nødvendig. Hun gjør meg trygg, noe som er veldig viktig. En glede å anbefale min nye fastlege.

Dyktig og hyggelig

Lege: Marit Aune Skrevet

Et på alle måter hyggelig første møte med min nye fastlege.
Hun var svært imøtekommende og hyggelig, rolig og interessert. Virket meget dyktig og tok seg god tid til å høre på hva jeg sa og jeg følte meg virkelig godt ivaretatt som pasient. Absolutt ingenting å utsette på noe, kjempefornøyd. Kan absolutt anbefales 😊