Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Valentinlyst Legesenter
Hyggelig og falglig trygg
Lege: Erik Paltiel Mørch SkrevetHumørfylt og vittig. Stilte rakst riktig diagnose og ga effektiv behandling. Alt i alt veldig fornøyd
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Aina Nerdahl SkrevetSolid lege som er faglig dyktig.. Veldig effektiv. Rask behandling og kort ventetid. Tar raskt vilke problemer som er aktuell.
Veldig flink og trygg (fra kvinne)
Lege: Morten Overrein Torp SkrevetHan er først og fremst utrolig hyggelig, og har tatt meg seriøst om stort og smått. Jeg har aldri hatt problem med å få time.
Må gi ekstra skryt på at denne legen har gitt meg gode råd angående kvinnehelse. Han virker godt oppdatert på moderne medisin.
Hyggelig og sjarmerende
Lege: Aleksandra Zofia Wrobel SkrevetFikk Aleksandra som fastlege etter forrige gikk av med pensjon. Tok seg god til til meg og jeg følte meg godt ivaretatt. Jeg fikk svar på hva som feilet meg og hadde det hyggelig i mens. Hun hadde god humor og gjorde det som egentlig skal være et kjipt besøk, til en hyggelig opplevelse.
Omsorgsfull og trygg
Lege: Aleksandra Zofia Wrobel SkrevetJeg har hatt samme lege så lenge jeg kan huske, men da hun ble pensjonist ble jeg flyttet over til Aleksandra. Hun virket litt usikker i starten, men det vil jeg si er helt naturlig når du plutselig skal ta over en haug med pasienter du ikke kjenner. Etter å ha vært hos henne noen ganger både selv og med barna mine synes jeg hun er kjempeflink. Hun lytter til det vi har å si og hjelper til med det vi måtte trenge. Absolutt en stødig og god lege som jeg vil anbefale på det varmeste!