Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Valentinlyst Legesenter
Lite kunnskapsfull
Lege: Aleksandra Zofia Wrobel SkrevetEtter fastlege gikk av med pensjon fikk jeg denne nye fastlegen. Tok ikke lengre enn 2 besøk før jeg satt meg på venteliste til ny lege. Hører på det du sier men sitter kontinuerlig å søker på nett og leser opp det hun finner. Har ikke fått noe svar som stemmer overens med det andre leger sier, ikke en gang på de enkleste diagnoser.
Anbefales ikke.
Fantastisk flink og empatisk lege
Lege: Kristin Iren Andersen SkrevetKristin lytter og tar deg på alvor. Hun tar seg tid, gir gode råd og følger meg godt opp. Veldig glad for at jeg har henne som fastlege. Opplever henne som faglig dyktig, kompetent og oppdatert.
Dyktig og engasjert
Lege: Morten Overrein Torp SkrevetBare positivt å si. Tar seg tid til å lytte, stiller gode spørsmål og tar deg og dine bekymringer på alvor. Omsorgsfull og profesjonell. Faglig oppdatert og dyktig
Hyggelig og falglig trygg
Lege: Erik Paltiel Mørch SkrevetHumørfylt og vittig. Stilte rakst riktig diagnose og ga effektiv behandling. Alt i alt veldig fornøyd
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Aina Nerdahl SkrevetSolid lege som er faglig dyktig.. Veldig effektiv. Rask behandling og kort ventetid. Tar raskt vilke problemer som er aktuell.