Aleksandra Zofia Wrobel
Fikk Aleksandra som fastlege etter forrige gikk av med pensjon. Tok seg god til til meg og jeg følte meg godt ivaretatt. Jeg fikk svar på hva som feilet meg og hadde det hyggelig i mens. Hun hadde god humor og gjorde det som egentlig skal være et kjipt besøk, til en hyggelig opplevelse.
Jeg har hatt samme lege så lenge jeg kan huske, men da hun ble pensjonist ble jeg flyttet over til Aleksandra. Hun virket litt usikker i starten, men det vil jeg si er helt naturlig når du plutselig skal ta over en haug med pasienter du ikke kjenner. Etter å ha vært hos henne noen ganger både selv og med barna mine synes jeg hun er kjempeflink. Hun lytter til det vi har å si og hjelper til med det vi måtte trenge. Absolutt en stødig og god lege som jeg vil anbefale på det varmeste!
Ikke interessert i min totalhelse og helsehistorie. Hilste på andre møte som vi aldri hadde truffet hverandre. Ikke sett i journarl.
Ble veldig skeptisk etter første konsultasjon. Hele familien har hatt samme lege i flere tiår, og overgangen var stor. Jeg satte meg straks på venteliste for ny fastlege. Men alle må starte et sted, og etter ytterligere to legetime vurderer jeg å stryke meg fra ventelista. Denne legen har blitt trygg i jobben sin, lytter, er forståelsesfull og stiller skikkelig gode spørsmål.
Hører ikke på hva som blir formidlet. Uengasjert, mest opptatt av te koppen og mobilen under konsultasjon. Har vært kunde til dette legesenteret i 28 år, dessverre så ble det pensjonist tilværelse på min lege. Så har satt meg på venteliste til ny lege. Denne legen anbefales ikke.