Valentinlyst Legesenter

Anders Estenstadsv 18 7046 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Valentinlyst Legesenter

Arrogant

Lege: Aina Nerdahl Skrevet

Er sjeldent til lege og hadde skrevet en «smørbrødliste» om hva som «feiler» meg. Fikk ett arrogant «ja du har bare 15 min så her får du komme med det viktigste». I tillegg sa jeg at jeg slet med vond rygg og da fikk jeg svar om at det var normalt å ha vond rygg. Fikk også beskjed om å komme tilbake i oktober. Fikk aldri noe dato og det skulle de sende på melding. Oktober Kom, men aldri noe melding. Bare en faktura i posten om «ikke møtt time». Etter en legetime skiftet jeg lege tvert. En mer sur dame skal man lete lenge etter.

Helt fantastisk!

Lege: Kristin Iren Andersen Skrevet

Hun lytter tar deg seriøst,og hører veldig godt etter. Virkelig en god lege som jeg vil anbefale deg

Aina,

Lege: Aina Nerdahl Skrevet

Mitt barn har vært syk og vært til legen, dessverre virker legen fraværende og observerer dårlig hva som skjer i rommet og spør gjenntatte ganger om det er noe vi legger merker til(!)

Det er jo litt rart for det var jo forklart i de første minuttene vi møter legen.

Super lege!

Lege: Trygve Frøysnes Skrevet

Hatt samme lege siden jeg ble født, alltid fått den hjelpen jeg har hatt behov for!
Føler dette er en lege som bryr seg og tar seg god tid med meg som pasient.

Dårlig

Lege: Aina Nerdahl Skrevet

Har ventet over 30 min for å komme inn, og når jeg kommer inn blir jeg ikke tatt på alvor, og er så rask i vurdering at hun ikke får med seg alt