Valentinlyst Legesenter

Anders Estenstadsv 18 7046 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Valentinlyst Legesenter

Hyggelig å bli tatt på alvor

Lege: Aina Nerdahl Skrevet

Jeg leser av en tidligere kommentar at de opplever at Aina ikke ser på henne når man forklarer problemene. Jeg har helt motsatt opplevelse av henne. Jeg opplever Aina som åpen og lyttende og jeg føler faktisk at hun hører på meg. Jeg opplever at jeg blir tatt på alvor og at jeg har en lege som lytter til hva jeg har å si. Jeg har ventet lenge på at Aina skulle få noen ledige plasser og endelig har jeg fått denne flotte damen som min fastlege. Jeg føler meg heldig. Det r tydelig at Aina er populær ettersom hun har lang venteliste. Angående lang vente tid er dette utbredt i hele byen, men jeg opplever at hun er effektiv samtidig som hun viser omsorg - noe enhver lege sikkert sliten med å finne balansen mellom.

Empatiløs og uproffesjonell

Lege: Aina Nerdahl Skrevet

Fikk tildelt ovennevnte lege etter at tidl fastlege gikk av med pensjon. Blir møtt av en lege med fravær av empati samt lite profesjonell.

Følte at jeg ble behandlet respektløst, nedlatende og ble ikke tatt på alvor.

Skiftet lege umiddelbart.

Anbefales ikke!!

Lege: Aina Nerdahl Skrevet

Har hatt Aina en stund nå, men er absolutt ikke fornøyd. Hverken men hjelpen hennes eller ventetiden. Hun ser ikke på deg når du snakker om problemene, svarer ikke å sier bare at ting går over av seg selv. Ingen hjelp i det heletatt. Velg en annen lege folkens!!

Den beste legen jeg har hatt

Lege: Trygve Frøysnes Skrevet

Frøysnes har alltid fulgt opp meg på en veldig fin måte siden jeg hans pasient for ca. 25-30 år siden. Han har spesielt de siste 10 årene tatt seg god tid til å prate med meg uten at jeg har følt at jeg hadde knapp tid å være inne hos ham. Håper han holder god helse og kan være min fastlege i mange år fremover tross at han har fylt 62 år (2015).

tommel opp!

Lege: Trygve Frøysnes Skrevet

Er utrolig fornøyd med han når jeg kommer inn med problemer, han tar meg alltid seriøst, og skriver sykemeldinger om det trengs, man må ikke mase.
Eneste jeg kanskje skal pirke litt på er vell at han er veldig opptatt av å skrive mens vi snakker, så føler tastaturet "overdøver" meg til tider.
Men ellers, super mann!