Valentinlyst Legesenter

Anders Estenstadsv 18 7046 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Valentinlyst Legesenter

Føler meg trygg og godt ivaretatt hos Kristin Andersen

Lege: Kristin Iren Andersen Skrevet

Jeg har hatt Kristin Andersen som min fastlege de siste årene, og jeg har bare positive opplevelser med å være hennes pasient.
Hun tar alle mine plager og problemer på fullt alvor, og hun gir inntrykk av at hun virkelig bryr seg om meg og min helsetilstand.
Jeg kunne ikke fått en bedre erstatter etter at min forrige fastlege, som jeg hadde et nært og godt forhold til gjennom mange år, sluttet!
I tillegg til å være en dyktig og oppofrende lege, er hun også en meget hyggelig person!
Jeg er heldig som har Kristin til fastlege!

Grei nok..

Lege: Trygve Frøysnes Skrevet

men han sitter stort sett og knatrer på tastaturet og ser inn i skjermen. han har aldri set direkte på meg eller vist særlig interesse

Fornøyd i 20 år

Lege: Trygve Frøysnes Skrevet

Jeg har hatt Frøysnes som fastlege i over 20 år.
Foreldrene mine, broren min og sønnen min bruker også han.
Jeg sitter bestandig igjen med følelsen av at selv om han må bruke mye av tiden på å skrive på PCen, bestandig gir meg begrunnete og forståelige svar.
Om han ikke har svar selv eller er usikker, så fikser han det slik at jeg blir sendt til en spesialist.
Føler meg i trygge hender hos Frøysnes!

Informativ og hjelpsom

Lege: Trygve Frøysnes Skrevet

Vi har ulike oppfatninger av leger, men mye av samspillet er også opp til oss som pasient å få til.
Jeg opplever at Frøysnes gir gode og informative svar når jeg spør. Han kan virke veldig opptatt, men når jeg ber om nærmere info gir han alltid gode svar og tar seg tid til å forklare. Er han usikker eller ikke kan hjelpe, blir jeg alltid henvist videre til spesialist. Er meget godt fornøyd.

Ung og lovende:)

Lege: Kristin Iren Andersen Skrevet

positiv opplevelse av en ung lege som viser forståelse, er direkte, og løsningsorientert.