Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Valentinlyst Legesenter
Føler meg trygg og at min helse er godt ivaretatt .
Lege: Erik Paltiel Mørch SkrevetEn trygg og god doktor rett og slett. Har kommet i reperasjonsalderen og har besøkt Erik en del ganger og føler meg like godt mottatt hver gang. Han er flink til og sende meg videre til spesialiter om det er nødvendig. Er så glad for at han er fastlegen min.
God lege, dårlig legesenter
Lege: Trygve Frøysnes SkrevetEr veldig fornøyd med Frøysnes. Han lytter til hva jeg har å komme med og er enkel å prate med. Det beste er at han skaper en avslappet atmosfære. Men legesenteret er et problem. Først og fremst er det nesten umulig å få bestilt time på dagen - både via nettløsningen deres (som oppleves mindre god), og via telefon! Jeg har brukt mye tid på å ringe de uten at det er noen som svarer, gang etter gang. Veldig vanskelig å forholde seg til. Synd at et godt lege-pasientforhold må lide under dårlig service på legesenteret.
Dyktig, omtenksom og grundig
Lege: Kristin Iren Andersen SkrevetVeldig grundig og dyktig lege. Kristin er den beste legen jeg har hatt. Lytter på det man sier og henviser til spesialist der hun ser det nødvendig. Veldig profesjonell og man føler seg virkelig sett og hørt.
Fantastisk lege
Lege: Kristin Iren Andersen SkrevetKunne ikke fått en bedre lege. Empatisk, flink, troverdig, lyttende og seriøs. Hun tar alle spørsmål på alvor, og med en gang hun føler at man må til spesialist ordner hun det med en gang. Tar nødvendige prøver og tilbakemelder med en gang. Har god hukommelse om historikk, og selv om alt er "loggført", klarer hun å erindre hva vi har snakket om tidligere.
Utelukkende positivt inntrykk
Lege: Erik Paltiel Mørch SkrevetErik Mørch fremstår som empatisk og støttende. Hans evnen til å forstå og formidle har vært upåklagelig de gangene jeg har hatt behov for det.