Horten kommunale legesenter

Harald Pedersens gate 9 3182 Horten

Siste vurderinger av behandlere ved Horten kommunale legesenter

Beste fastlegen

Lege: Liz Yvonne Andersen Skrevet

Tar seg tid, forståelsesfull, faglig dyktig- og bryr seg om pasientene. Arbeidsom- imøtekommende og den Beste fastlegen jeg har hatt! Anbefales på det sterkeste

Trygg, empatisk, tar seg tid

Lege: Liz Yvonne Andersen Skrevet

Beste fastlegen jeg har hatt. Hun tar seg tid til å forklare, lytter og viser empati og tar ting på alvor enten det gjelder psykiske eller fysiske problemer. Har alltid en god følelse etter å ha hatt time hos henne.

Vikar [navn fjernet av moderator]

Lege: Kees Niklas Ihlhaug Skrevet

Det var eit underleg møte med [navn fjernet av moderator].
Hans evne til å lytta var ein skuffelse samanlika med Kees. Bør kunna utvikla denne ferdigheten betydeleg.

Livserfaringen han kom med vart lite verdsatt av meg. Måtte googla alder for å sjekka om han berre bløffa ut fra det han hadde å bidra med. Her han "ferdigheter" han trygt kan legga av seg.

Rot-årsak til besøket tok han seg ikkje tid til å finna.

Venter om Kees kjem attende før eg vurderer å byta fastlege.

Jeg takker for tillitten og godt samarbeid på Sotra. Dessverre kommer jeg ikke tilbake som du nå nok har skjønt. Forhåpentligvis vil den nye legen vokse på deg, evt kan man forsøke å bytte til en av de andre på kontoret. Lykke til videre!

Besvart av Kees Niklas Ihlhaug

Dronning

Lege: Britt Jørstad Bryne Skrevet

Føler jeg blir hørt og raskt blir henvist til riktige instanser, samt behandling av plager. Meget fornøyd.

Beste legen jeg har hatt

Lege: Britt Jørstad Bryne Skrevet

Når jeg ble langtidssykmeldt utgjorde Britt Bryne all forskjell i verden for meg.

Hun er nær, men profesjonell
Dyktig og alltid tilgjengelig.

Tar seg god tid. Flink til å lytte. Tar pasienten på alvor. Henviser til riktig kanal.

Jeg tror at disse egenskapene gjorde at jeg ble raskere frisk. Hun ga meg tiltro til egen evne og selvtilitt knyttet til sykdommen min som gjorde at jeg faktisk tok den på alvor og dermed behandlet den deretter.

Jeg måtte dessverre bytte lege pga flytting, noe jeg syns er forferdelig.
Utrolig takknemlig for at jeg hadde en så god lege når jeg trengte det mest!