Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sjøsiden Legesenter
Medmenneskelig og fagligdyktig
Lege: Ulrika Christina Berglund SkrevetForståelsesfull og dyktig lege som tar pasienten på alvor. Spesielt ved psykiske problemer. Kan varmt anbefale henne!
Lege som tar seg tid og lytter
Lege: Carl Asbjørn Dahl SkrevetGodt humør, positiv tilnærming uansett pasient problem. Tar seg tid, lytter og spør. Bryr seg om pasienten.
Kunnskapsrik, ydmyk og empatisk
Lege: Eyvind Vaag Senneset SkrevetDette er den beste, mest trygge legen jeg har hatt. Han er oppriktig, lytter til det jeg har å si, og undersøker meg på bakgrunn av det han hører. Han henviser gjerne til spesialist dersom det er nødvendig. Stoler hundre prosent på ham. Eneste haken er at han har maks fem år igjen før pensjonistalderen
Dyktig
Lege: Trine Utne Brede SkrevetRolig, behersket, lyttende og tilstede. Hun er flink i faget og er svært grundig. Lett å skape en god relasjon til.
Dyktig og super lege
Lege: Ulrika Christina Berglund SkrevetJeg har vært hos Ulrika 4 ganger nå og er kjempe fornøyd . Hun oppleves tilitsvekkende og fagelig dyktig.Føler meg virkelig Vellkommen og hun bryr seg om min helse. Hun tar seg tid og er ikke stressende på meg som pasient.Jeg håper å ha henne som fastlege i mange år.Hun har hjulpet meg med vesentlige problemmer allerede.