Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sjøsiden Legesenter
God lege som lytter
Lege: Eyvind Vaag Senneset SkrevetVeldig dyktig lege som lytter på mine problemer og har ikke problemer med å henvise videre og få ting utredet skikkelig. Ingen problemer med lang ventetid ved oppmøte.
Stort sett en grei lege.
Lege: Eyvind Vaag Senneset SkrevetSkulle kanskje ønske at han lytter litt mer. Har en tendens til å overhøre spørsmål om plager som kanskje ikke virker alvorlige, men som for pasienten er viktige.
Flink til å henvise til spesialist ved behov.
Ikke bestandig tilgjengelig ved akutte behov, men da er legesenteret flinke til å tilby hjelp fra andre leger på senteret.
Flott lege
Lege: Eyvind Vaag Senneset SkrevetEn flott, behagelig, vennlig og forståelsefull lege.Savnet han som fastlege etter jeg flyttet tilbake til Nord-Norge.
Anbefales IKKE som fastlege til barn
Lege: Eyvind Vaag Senneset SkrevetEn lege helt uten evne til aa lytte til foreldre. Han tar hinsides beslutninger basert paa 20 minutters bekjentskap uten aa hoere paa foreldre som har kjent barna gjennom hele livet. Ja, det er lett og faa time hos han, men det antar jeg er pga at ingen vil ha han som fastlege.
Fantastisk!
Lege: Carl Asbjørn Dahl SkrevetDen beste legen som jeg har hatt ved legekontoret i Årdal!