Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sjøsiden Legesenter
En av Trondheims beste
Lege: Eyvind Vaag Senneset SkrevetHar hatt flere leger, men Senneset er nok den beste.
Har utrolig stor respekt for deg som pasient, er dyktig og meget erfaren.
Anbefales!
Lege: Eyvind Vaag Senneset SkrevetHar kun positivt å si om Senneset som fastlege. Har vært der med diverse plager, alt fra det konkrete til vanskeligere ting (psykiske utfordringer). Har alltid blitt møtt med respekt, og opplever at han tar seg tid og ser pasienten. Her har andre leger mye å lære.
Flink fyr!
Lege: Eyvind Vaag Senneset SkrevetTrygg, kompetent, en del av et meget bra legesenter.
Flink fastlege
Lege: Eyvind Vaag Senneset SkrevetSenneset er en dyktig fastlege som jeg "desverre" har vært hos forholdsvis mye. Han fant en feil i ryggen min som minst 5 leger fra fortiden ikke har klart å oppdage. Jeg opplevde også å få påvist en autoimmun kronisk sykdom med han som fastlege. Har opplevd å få mye støtte og oppfølging fra Senneset. Føler meg trygg med han i ryggen.
Flink lege for både meg og barna
Lege: Eyvind Vaag Senneset SkrevetHan har alltid tatt både meg og barna på alvor. Hørt på oss, gjort de nødvendige undersøkelser, henvist videre når nødvendig. Han har god kompetanse, er trygg og erfaren. Blid og oppmerksom. Følger opp med timer, ringer og gir tilbakemeldinger. Få time er ikke noe problem, hender vi må til andre leger om det er akutt.