Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sundgata Helsesenter
Profesjonell lege
Lege: Geir Bukholm SkrevetVeldig beskjeden og profesjonell person sammenlignet med all bakgrunnen han har. Han lytter veldig godt, tar grep deretter. Veldig snill og har en god sans for humor. Takk skal du ha!
Behagelig og kunnskapsrik
Lege: Ida Rashida Khan Bukholm SkrevetMin opplevelse med min nye fastlege for noen dager siden var veldig positiv. Hun kommuniserte veldig godt, kunnskapsrik og ga gode råd, og fikk effektivt sjekket diverse prøver mens jeg var der. Hun inngir tillit , og vi kommuniserte veldig godt. I løpet av en kort konsultasjon ga hun meg god hjelp på 4 forskjellige problemstillinger, og jeg ser virkelig fram til å ha henne som fastlege i fremtiden.
Veldig ubehagelig opplevelse
Lege: Ida Rashida Khan Bukholm SkrevetJeg hadde en veldig ubehagelig opplevelse. Jeg opplevde legen som frekk, aggressiv og ukompetent. Jeg forventer bedre behandling og respekt fra helsepersonell.
Ekstremt uprofesjonell
Lege: Aram Hassan Fares SkrevetForferdelig legekontor! Sjeldent man får tak i dem på tlf og ikke kan man få tak i noen i resepsjonen ved å dra ned dit. Ekstremt useriøs lege.
Styr unna
Lege: Ida Rashida Khan Bukholm SkrevetBle møtt på en veldig aggressiv og nedlatende måte. Måtte spørre henne om hun var stresset og hadde en dårlig dag. Da ville hun starte på nytt, og klarte å moderere seg noe men fremdeles nedlatende og frekk.
Ikke en lege verdig!
Dårlig menneskesyn og dårlig holdning = styr unna