Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sundgata Helsesenter
Lite interesse for å hjelpe, uhyggelig og dømmende
Lege: Ida Rashida Khan Bukholm SkrevetJeg måtte bytte fastlege da min fastlege sluttet. Jeg klemret en finger og fikk ikke røntgen. Jeg var plaget med kvalme i flere mnd og fikk ikke henvisning til gastroskopi bare kvalmestillende (enda jeg ba om å få en test eller henvisning). Jeg skulle også få helseattest pga epilepsi men hun påstår at nevrolog ikke hadde sendt denne, men jeg dobbeltsjekket med nevrolog og hun bekreftet at den ble sendt automatisk pluss hun ettersendte den når jeg ringte.
En så dyktig og profesjonell lege
Lege: Aram Hassan Fares SkrevetHan er ikke min fastlege, men jeg fikk time hos han. For er utrolig lege. Han bruker god tid til å forklare. Han er god lytter og kan det han driver med. Jeg er så fornøyd. Anbefales.
For en fantastisk service
Lege: Ida Rashida Khan Bukholm SkrevetJeg har aldri vært hos henne, men jeg sendte henne melding for noen dager siden. Hun svarte med engang. Hun ordnet det jeg skulle ha ila noen minutter. Jeg er så fornøyd.
Lege: Aram Hassan Fares SkrevetJeg føler meg trygg på denne legen. Han er en veldig god lege som bryr seg om pasienten, hører alle problemene, jobber hardt for å tilfredsstille pasienten og gir riktig medisin. Jeg anbefaler det på det sterkeste.
Effektiv og rett på sak.
Lege: Ida Rashida Khan Bukholm SkrevetHar vært hos Ida to ganger. Utrolig effektiv lege, her er det ikke noe dansing rundt grøten. Ida er rett på sak. Kan virke streng men tror det bare er hennes væremåte. Jeg er i alle fall veldig fornøyd med henne.
Er du vandt til at legen duller med deg er nok ikke dette legen for deg. Hvis du derimot vil ha ting gjort fortløpende er dette den rette.