Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sundgata Helsesenter
Helt super lege!
Lege: Kjersti Eiklid Young SkrevetKjersti lytter og løser utfordringer på en saklig og effektiv måte, og svarer raskt på e-konsultasjon. Jeg har opplevd å få hjelp/time innen kort tid når jeg har hatt behov for det.
Jeg anbefaler absolutt Kjersti som fastlege!
Kunnskapsrik lege
Lege: Ida Rashida Khan Bukholm SkrevetHar gått til denne legen en stund. Hun er en lege som er opptatt av pasientens beste. Hun er en lege man får tillit til, og hun henviser til spesialishelsetjenesten hun mener det er noe en bør få sjekket ifht alder/ tidligere journalhistorie. Absolutt en lege å anbefale.
Anbefales.
Lege: Aram Hassan Fares SkrevetHar god tid til deg. Er lyttende. Kort ventetid og presis til time. Har god kunnskap og jeg føler meg veldig godt ivaretatt av Fares.
Trygg, empatisk, lyttende.
Lege: Aram Hassan Fares SkrevetJeg har hatt Fares som fastlege i to år, og synes ha fremstår som kunnskapsrik og genuint opptatt av pasientens beste. Anbefales.
Tragisk lege!
Lege: Aram Hassan Fares SkrevetAlle spørsmål jeg har stilt har blitt negativt behandlet. Lite lyttende og arrogant. Prøver alt nå for å få en ny fastlege!!!