Mette Clausen
Kunnskapsrik lege, men har dessverre hatt flere opplevelser der hun har lite empati og forståelse når man er i sårbare situasjoner. Føler at hun ofte ikke lytter til meg som pasient, slik at jeg har blitt gående lenger enn nødvendig med plager fordi hun ikke tar det alvorlig og noen ganger blir nedlatende og avvisende. Må ofte bestille flere timer før hun går med på å henvise videre (selv om hun mener det ikke trengs). Hver gang har spesialist gjort funn, som kunne vært gjort tidligere om hun hadde lyttet til pasienten med en gang.
Får andre ganger god hjelp. Så mulig dette er pga tidspress og stress. Men ikke hyggelig å bli møtt på en nedlatende måte og ikke bli lyttet til når man er syk og har bestilt time for å få hjelp.
Beste fastlegen jeg har hatt. Kunnskapsrik nerd i faget, tar ansvar og henviser til spesialist dersom nødvendig. Flink med barn
Viser ingen sympati i sårbare situasjoner! Ser bare på det medisinske og bryr seg ikke om hva pasienten sier og føler!
Jeg har hatt Mette Clausen som lege i et par år nå, og hun har alltid tatt meg veldig alvorlig og undersøker meg nøye. Innimellom har hun tatt meg mer alvorlig enn jeg har tatt meg selv. Mannen min var ikke spesielt fornøyd med legen sin, så jeg anbefalte ham å bytte til Clausen, og han er også veldig fornøyd. I likhet med andre har jeg reagert på at damene på forværelset er sure, men jeg synes dette har blitt bedre. I tillegg bruker jeg hovedsakelig PasientSky for å booke timer, så jeg har ikke så mye med dem å gjøre. Jeg skulle også ønske det var mulig å kunne booke dobbelttime, da 15min kan bli litt lite enkelte ganger. Disse tingene er likevel bagateller.
Jeg hadde skrevet på at jeg vil snakke om to helse problemer når jeg bestilte time hos henne. Hun tar pasienten kun 15 min selvom man ikke har dnakket om den andre helse problemet. Hun sier at dette er reglene! Hun sier også at jeg må bestille ny time for å snakke om de. Andre problemet. Hun må skjerpe seg. Jeg har brukt tid til å komme meg bort til legesentret og forlot jobben min. Dette kan ikke være rett!