Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Haugerud legesenter AS
Dyktig og vennlig
Lege: Ingvild Silja Veiby Rekdal SkrevetSilja Rekdal er en kompetent og dyktig lege som lytter til pasienten. Hun er litt utilgjengelig, men det er det flere leger som er. Jeg kan anbefale Silja Rekdal.
Dyktig
Lege: Line Bar-Nathan SkrevetOrdentlig god og dyktig fastlege. Jeg føler at hun lytter godt, er grundig i sin sjekk og følger opp. Snill, sympatisk og kunnskapsrik. Synd jeg må gi henne fra meg når jeg flytter....
Faglig sterk og empatisk
Lege: Pernille Willersrud SkrevetDr Willersrud evner å se hele deg, både selve sykdomsbildet og årsaken bak. Hun gir gode råd og er fantastisk på oppfølging.
Som lege, gjør Dr Willersrud meg trygg på at jeg er i de beste hender. Takk for fantastisk hjelp.
Hilsen
Fremstår som faglig sterk
Lege: Mette Clausen SkrevetMette Clausen har vært vikar i lenger tid på Haugerud. Virker faglig flink, men kanskje litt brysk i kommunikasjonen. Vi har fått god hjelp ved alle henvendelser. Anbefaler hun som lege. Har også fått godt inntrykk av de andre legene på Haugerud. Virker som et fint legesenter hvor de også tar et rikt antall blodprøver, så man slipper å reise til Fyrst
Oppfattet som flink og lyttende
Lege: Cathrine Rossland SkrevetFikk hun som vikarlege. Hun lyttet og fikk med seg detaljer om min sykehistorie. Opplevde ingen stress fra hennes side og følte hun tok seg veldig god tid.0