Mahtab Ghanei
Oppleves som trygg og kunnskapsrik, og er en varm og hyggelig person. Hun tar ting på alvor, tar de prøvene som er nødvendig og henviser deg til spesialist hvis det er behov. Synd at hun har vært sykemeldt veldig lenge nå.
Føler hun ikke tar deg helt på alvor. føler du er til bry når du kommer dit. anbefaler ikke henne.
Men veldig fint legekontor og de som sitter i skranken er veldig hyggelig og imøtekommende
Oppleves som trygg og kunnskapsrik, og er en varm og hyggelig person. Hun tar mine utfordringer på alvor og sørger for grundige undersøkelser. Dette er den beste legen jeg har hatt noen gang.
Følte det var som å snakke med en vegg, når jeg fortalte om mine angstproblemer å hva som ga meg disse problemene ble jeg fortalt at tingene jeg slet med ikke hadde noe med angst å gjøre, følte rettåslett at jeg ikke ble trodd på, jeg er iferd med å bytte, anbefaller å styre unna denne fastlegen.
Totalinntrykket mitt er veldig positivt. Jeg er meget fornøyd, grunnet hun var flink på å lytte til meg. Som førte til riktig behandling og god hjelp.