Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Paradis Legesenter
Arrogant og nedlatende
Lege: Rune Danielsen SkrevetDet hele starter i resepsjonen, hvor de som møter deg er lite hyggelig. Telefontiden deres er heftig begrenset, og når du først kommer gjennom er de utrivelige. I tillegg er Danielsen uhøflig, arrogant og ekstremt nedlatende, og synser veldig om hva problemet kan være. Når jeg stiller spørsmål, har jeg ved to anledninger fått dumt og nedlatende tilbake: "hva tror du da?". Betaler nesten 300 kroner for å få beskjed om å ta ibux i flytende form. Skal bytte lege ved første anledning.
Høy kompetanse og trygg
Lege: Rune Danielsen SkrevetEn flott lege som er god på å stille spørsmål og er grundig. Virker til å ha høy kompetanse og man føler seg godt ivaretatt.
Trygg lege som lytter!
Lege: Vanja Alves SkrevetVanja er en fantastisk lege. Hun lytter alltid til det jeg har å si, og i tillegg så hjelper hun til med absolutt alle situasjoner. Absolutt en lege jeg anbefaler!
Fine lokaler
Lege: Vanja Alves SkrevetKontoret virket lite veldrevne. Lite samkjørt. Personalet hadde veldig lite erfaring.
Valgte å rett og slett skifte lege.
Trygg og behagelig.
Lege: Vanja Alves SkrevetVanja Alver er en fantastisk lege. Og jeg vil gjerne også berømme de som jobber på kontoret. De er der for deg hele tiden. Og de gjør en fantadtisk jobb. Man er en person på Paradis Legesenter - ikke et nummer i rekken!!!