Paradis Legesenter

Lagårdsveien 73 4010 Stavanger

Siste vurderinger av behandlere ved Paradis Legesenter

Den beste legen jeg har hatt!

Lege: Rune Danielsen Skrevet

Interessert i pasienten, oppdatert kompetanse, bruker gjerne tid på pasienten. Følger opp på god måte og kaller deg gjerne inn til oppfølgingstime. Jeg kommer ALDRI til å bytte fastlege :)

Noe lang ventetid på kontoret, og til tider telefonkø. Men uansett verdt det!

Dyktig og tillitsfull lege

Lege: Rune Danielsen Skrevet

Han er lyttende og tar seg alltid god tid. Han har et høyt kunnskapsnivå og virker alltid oppdatert på nyere forskning.

Flink lege

Lege: Rune Danielsen Skrevet

Lytter godt, gir adekvat behandling. Dette er en lege du kan stole på som gir god hjelp. Forberedt når du kommer inn

Dyktig og sympatisk

Lege: Vanja Alves Skrevet

Vanja er fastlege for hele familien; mor, far og to barn. Vi er svært godt fornøyd med henne, og synes at hun er både dyktig og sympatisk. Vi har også god erfaring med kontorpersonalet som gjør sitt beste for å finne praktiske løsninger når man tar kontakt.

Dyktig og imøtekommende lege!

Lege: Rune Danielsen Skrevet

En utrolig dyktig lege som lytter til sine pasienter, er engesjert i deg som pasinet, lett og prate med og vil komme til bunns i problemene du kommer med raskest og best mulig. Jeg har vært hos mange leger opp igjennom årene og Rune er vel blant de beste og anbefales på det sterkeste, hvis du får plass for listene hans er støtt fullbooket.