Bestill time

Logo for Mint Dental Bjølsen

Bestill time

I dag 24. nov I morgen 25. nov Tir 26. nov Ons 27. nov Tor 28. nov

Om

Velkommen til Mint Dental – en tannklinikk med det lille ekstra. Vi er stolte av å kunne tilby tjenester som ikke bare sørger for din tannhelse, men også gjør besøket til en behagelig opplevelse.

Vårt spekter av tjenester dekker alt fra vanlig tannpleie til spesialiserte behandlinger. Enten du kommer for en rutinemessig sjekk, trenger hjelp med spesifikke tannproblemer, eller kanskje sliter med tannlegeskrekk, har vi kompetansen og forståelsen for å møte dine behov. Vi legger stor vekt på å tilpasse vår behandling etter hver enkelt pasient, slik at du kan føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele besøket.

Hos Mint Dental forstår vi at pris også spiller en rolle i valget av tannklinikk. Derfor streber vi etter å tilby våre tjenester til priser som er tilgjengelige for alle.

Gjør ditt neste tannlegebesøk til en positiv opplevelse ved å velge Mint Dental – fordi din komfort og tilfredshet er vår høyeste prioritet. Velkommen til en litt annerledes tannklinikk, hvor du alltid kan føle deg som hjemme.

Mint Dental Bjølsen holder til i Oslo

• Profilbilde av tannlege Stine Nordhus
    Tannlege
    Årlig tannsjekk og rens: 965 kr
    Neste time:
Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Mint Dental Bjølsen

Hyggelig!

Pris

Veldig hyggelig besøk, hun tok seg tid til å prate med meg og spurte meg underveis i behandlingen om alt gikk bra :)

Varm, hyggelig og veldig dyktig tannlege

Pris

Etter å ha vært tannlegepasient ved en annen klinikk i Oslo i mange år hvor jeg etterhvert ikke trivdes med å gå, så er jeg så heldig som fant Sara. Hun er en utrolig hyggelig og varm tannlege samtidig som hun er veldig kunnskapsrik og faglig dyktig. Hun tok seg god tid til å lytte til meg (og hvorfor jeg ønsket ny tannlege) og vi fikk snakket godt sammen før jeg gjorde vanlig tannlegesjekk. Jeg har ikke tannlegeskrekk, men hun var likevel påpasselig med å sjekke at alt var bra hele tiden. Har man tannlegeskrekk er jeg sikker på at Sara er den man bør gå til. En positiv opplevelse, og jeg er svært glad for at jeg har funnet en ny tannlege som jeg er så fornøyd med. Anbefales på det varmeste!

Veldig god tannlege!

Pris

Som en som har medium tannlegeskrekk kan jeg ikke annet enn å anbefale Sara på der sterkeste. Rolig og behagelig. Tok seg god tid. At prisen i tillegg er overkommelig er bare et pluss! Anbefales på det sterkeste!

Grundig og rimelig

Pris

Jeg var veldig fornøyd med både service og tannbehandling.
Prisen var mye lavere enn det jeg tidligere har betalt hos min forrige tannlege

Omsorgsfull, snill og faglig dyktig tannlege

Pris

Sara er utrolig omsorgsfull og varm personlighet, i tillegg er hun faglig dyktig tannlege. Hun møter pasienter med mye interesse og empati og man føler seg godt ivaretatt. Hun tar pauser i mellom og forklarer alt underveis og er forståelsesfull og tålmodig. I tillegg setter hun seg inn i sykdommer og behandlinger, og finner de beste måtene til å løse alt på. Hun gir også gode og praktisk enkle råd om tannhelse. Føler meg veldig trygg ved avgjørelsen tannlegen og meg ble enige om.