Bestill time

Tannlege

Bestill time

Årlig tannsjekk og rens
Pris: 790 kr

Inkluderer nødvendig røntgenopptak, diagnostisering, tannstensrens og polering. Behandlingsplan og kostnadsoversikt for videre nødvendig behandling, gis kunden etter behandling.

I dag 12. nov I morgen 13. nov Tor 14. nov Fre 15. nov Lør 16. nov

Autorisasjon (2023)

Sara Solstad er tannlege i Oslo

Siste vurderinger av Sara Solstad

En god opplevelse

Pris

God mottakelse, hjelpsom samtale og god behandling. Fikk anbefalt videre behandling og ble informert om rettigheter i forbindelse med emaljedefekt.

Meget fornøyd!

Pris

Etter 7 år uten tannlegebesøk ble jeg meget positivt overrasket over dagens tannlegetime. Sara er utrolig dyktig, rolig og lett å prate med. Nå gruer jeg meg ikke til å bestille neste time!!! 10 av 10 ⭐️

Veldig trygg og hyggelig opplevelse

Pris

Har utsatt tannlegebesøk så lenge som mulig, men etter 5 år var det på tide å trosse frykten. Ble varmt tatt imot, fikk gode forklaringer underveis og betryggende ord når jeg ble nervøs/redd. Tusen takk for besøket, jeg ser (faktisk) frem til neste gang :-)

Veldig hyggelig!

Pris

Blid og hyggelig tannlege! Hun er effektiv og flink, veldig behagelig opplevelse! Atmosfæren var avslappet og behandlingen smertefri.

Really den beste!!

Pris

I am generally scared of Dentist but she knew how to build up the trust by always asking how I feel or by step by step what she was doing.
So yes, den beste!