Bestill time

Logo for Mint Dental Bjølsen

Bestill time

I dag 12. nov I morgen 13. nov Tor 14. nov Fre 15. nov Lør 16. nov

Om

Velkommen til Mint Dental – en tannklinikk med det lille ekstra. Vi er stolte av å kunne tilby tjenester som ikke bare sørger for din tannhelse, men også gjør besøket til en behagelig opplevelse.

Vårt spekter av tjenester dekker alt fra vanlig tannpleie til spesialiserte behandlinger. Enten du kommer for en rutinemessig sjekk, trenger hjelp med spesifikke tannproblemer, eller kanskje sliter med tannlegeskrekk, har vi kompetansen og forståelsen for å møte dine behov. Vi legger stor vekt på å tilpasse vår behandling etter hver enkelt pasient, slik at du kan føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele besøket.

Hos Mint Dental forstår vi at pris også spiller en rolle i valget av tannklinikk. Derfor streber vi etter å tilby våre tjenester til priser som er tilgjengelige for alle.

Gjør ditt neste tannlegebesøk til en positiv opplevelse ved å velge Mint Dental – fordi din komfort og tilfredshet er vår høyeste prioritet. Velkommen til en litt annerledes tannklinikk, hvor du alltid kan føle deg som hjemme.

Mint Dental Bjølsen holder til i Oslo

• Tannlege
    Årlig tannsjekk og rens: 790 kr
    Neste time:
  • Profilbilde av tannlege Stine Nordhus
    Tannlege
    Årlig tannsjekk og rens: 790 kr
    Neste time:
Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Mint Dental Bjølsen

En god opplevelse

Pris

God mottakelse, hjelpsom samtale og god behandling. Fikk anbefalt videre behandling og ble informert om rettigheter i forbindelse med emaljedefekt.

Meget fornøyd!

Pris

Etter 7 år uten tannlegebesøk ble jeg meget positivt overrasket over dagens tannlegetime. Sara er utrolig dyktig, rolig og lett å prate med. Nå gruer jeg meg ikke til å bestille neste time!!! 10 av 10 ⭐️

Veldig trygg og hyggelig opplevelse

Pris

Har utsatt tannlegebesøk så lenge som mulig, men etter 5 år var det på tide å trosse frykten. Ble varmt tatt imot, fikk gode forklaringer underveis og betryggende ord når jeg ble nervøs/redd. Tusen takk for besøket, jeg ser (faktisk) frem til neste gang :-)

Veldig hyggelig!

Pris

Blid og hyggelig tannlege! Hun er effektiv og flink, veldig behagelig opplevelse! Atmosfæren var avslappet og behandlingen smertefri.

Really den beste!!

Pris

I am generally scared of Dentist but she knew how to build up the trust by always asking how I feel or by step by step what she was doing.
So yes, den beste!