Jessheim Medisinske Senter AS

Sundbytunet 14 2050 Jessheim

Siste vurderinger av behandlere ved Jessheim Medisinske Senter AS

Vennlig, snill og kunnskaprsik

Lege: Johannes Hustad Bekkhus Skrevet

Hadde Johannes som fastlege i 2 år som var ganske tøffe. Han var utrolig flik og trygg, god lege og enkelt å prate med om alt.

Ikke noe særlig

Lege: Johannes Hustad Bekkhus Skrevet

Har hatt Johannes som fastlege i 3 år. I starten var han i jobb ved Sundbutunet legekontor, som nå har byttet navn til Jessheim medisinske senter. Han var ikke villig til å ta noe som e konsultasjon, måtte møte til fysisk time selv for allergimedisin som jeg har gått på store deler av livet. Det gjorde det generelt tungvint når jeg jobbet langt unna og sjeldent fikk hjelpen jeg trengte.
De siste årene har det vært mange forskjellige vikarer, man vet aldri hvem man møter og får ingen tillitsrelasjon til fastlegen, derfor har jeg og sønnen min nå byttet fastlege.
Legekontoret er også umulig å få tak i på telefon (anropet brytes også automatisk etter 30 min), man kan booke time på helsenorge, men da er det tidligst tilgjengelig 2 mnd etter. Dette har gjort at legevakten har måttet ta unna mye fastlegeoppgaver for vår del. Har også brukt en del penger på privat legevakt på Jessheim for å få nødvendig hjelp. Vil generelt anbefale folk å styre unna dette legekontoret.

Anbefaler denne legen på det sterkest.

Lege: Robin Andre Nordheggen Skrevet

Robin er en lege som høre på pasienten sin og du for en følelse at han deler dine bekymringer og sykdom med deg. Han her har blitt en fastlege og kompis for min del, er glad for at jeg møtte denne mannen 👌

En av de beste

Lege: Robin Andre Nordheggen Skrevet

Robin Andre er en av de beste fastlegene jeg har hatt. Hyggelig og ser pasienten (meg). Han har alltid vært blid når jeg har hatt time og viser interesse for hva som feiler en. God humor men samtidig tar ting på alvor.

Dyktig, profesjonell og hyggelig

Lege: Beate Kragerud Skrevet

En lege som er dyktig på alle måter og hvor jeg føler at helsen min blir ivaretatt på en svært god måte. God på dialog, er hyggelig, rolig og imøtekommende. Har aldri opplevd noe annet enn å bli tatt på alvor. Liker godt de som jobber på lab også. Veldig trivelige folk!