Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Øyane Legesenter
Fantastisk god fastlege
Lege: Melissa Manangao Alvestad SkrevetMelissa er trygg, tilgjengelig og følger godt opp. Fastlege for begge barn og meg. Anbefales på det sterkeste.
Helt fantastisk lege
Lege: Cecilie Ekrem Tveit SkrevetCecilie er en utrolig god fastlege å ha. Hun gjør virkelig alt hun kan for å hjelpe, spesielt når situasjonen er litt vanskelig og man ikke får all hjelpen man trenger på sykehuset.
Hun følger opp og passer på at man får den behandlingen som er nødvendig. Ikke minst så er hun et hyggelig menneske og viser medmenneskelighet.
En lege som virkelig bryr seg
Lege: Sunniva Lode Roscoe SkrevetJeg har hatt flere fastleger gjennom årene, men ingen har vist meg så mye omsorg og forståelse som Sunniva Rocoe Lode. Jeg har en kompleks tilstand med psykiske lidelser og traumer, og det har ofte vært vanskelig å finne en lege som virkelig forstår og tar problemene mine på alvor. Sunniva tar seg tid til å lytte, viser ekte omtanke og håndterer mine utfordringer på en rolig og respektfull måte.
Hun har stor respekt for medisinering, og er tilbakeholden og forsiktig.
Det er ikke alltid hun gir de svarene jeg håper på, men hun gir de svarene man trenger å høre. Hennes tilnærming har hjulpet meg å føle meg trygg og ivaretatt, noe jeg aldri har opplevd med andre leger.
Jeg kom til Sunniva etter en vanskelig periode hvor jeg følte meg sviktet av helsevesenet. Hun følger meg godt opp og hennes omsorg er viktig for meg.
Jeg kan varmt anbefale Sunniva.
Ikke veldig fornøyd
Lege: Cecilie Ekrem Tveit SkrevetVirker som hun er en travel lege. Ble ikke møtt på smertene mine og fikk aldri svar eller bekreftelse på hva det var.
Hun er en bestemt dame som sier hun er lege og vet best.
Virker som hun kan ta psykisk helse på alvor så hadde valgt henne som fastlege på den fronten men ikke annet.
Dyktig lege
Lege: Sunniva Lode Roscoe SkrevetDyktig lege som ta en på alvor og følger opp. Hun møtte meg med et smil, var interessert i det jeg hadde å fortelle, 5/5!