Guro Gjesdal Michelsen

Autorisasjon (2009)

Venteliste

177 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Øyane Legesenter Telefonnummer51 86 88 4051 86 88 ...
Austbøsletta 5 4085 Hundvåg
Guro Gjesdal Michelsen er en av 133 fastleger i Stavanger

Siste vurderinger av Guro Gjesdal Michelsen

Ikke for meg

Jeg gikk hos henne i flere år. Jeg merket at hun kom fort med konklusjoner om problemene mine. Det endte flere ganger at jeg måtte tilbake igjen fordi problemene mine ikke gikk vekk. Det er veldig irriterende fordi jeg føler at jeg ikke skal få svar på problemene mine da jeg skal gå hos henne og slik har det vært flere ganger.

Kommer aldri til å bytte

Guro er den beste fastlegen jeg har hatt. Jeg stod på venteliste lenge, men det var verdt ventetiden. Hun er omtenksom, positiv og kunnskapsrik. Alltid på jakt etter den beste løsningen for meg og min familie. Jeg syns ikke det er så lenge å vente (i motsetning til på Hundvåg legesenter), men hun tar seg alltid tid til å lytte. Hun er grundig. Veldig flink med barn også.

Dyktig lege

Guro er profesjonelle og dyktig. Tar deg seriøst og bruker tid på pasienten. Hun har et vinnende vesen og er alltid blid og hyggelig. Er takknemlig som har henne som fastlege over mange år.

Veldig bra

Guro er alltid så blid, tar seg god tid og er veldig lyttende. Hun tar meg som pasient veldig seriøst. Opplever henne som veldig tilgjengelig på e-meldinger også, hun har flere ganger svart meg i helger. Venter sjeldent mer enn et par timer, noe som er over all forventning når man vet hvor travelt legene har det.

Eneste minuset er at hun alltid ligger bak skjema når du har time på legekontoret, noe som gjør at jeg vanligvis må vente 30-40 min. Samtidig er det godt å vite at hun tar seg tid til deg når det trengs.

10/10

Beste legen jeg kunne hatt, forståelsesfull, hjelpsom, gir alltid det lille ekstra. Vært hos henne siden jeg var liten og hun er alltid sååå snill og hyggelig.