Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Osøyro Legesenter AS
Svært Dårlig og Avvisende ege
Lege: Cecilia Elisabeth Kvamme SkrevetEn bekymringsverdig lege. Som ny pasient hos henne måtte jeg skrive et brev og ringe legekontoret der hun praktiserer for å be henne så vennlig om å skrive en henvisning til røntgen av mine lunger og ribbein da jeg hadde akutte store smerter på venstre side av brystet i flere dager. Det tok to dager før noen tok telefonen der. I brevet jeg sendte gjennom Helse Norge - Min side, og via telefonsamtale med ansatte på det legekontoret forklarte jeg nøye at jeg hadde brudd i foten og ribbein som årsak av et kraftig fall på julaften og at jeg etter seks uker hadde blitt enda sykere i de brukne ribbena på venstre side av brystet og at jeg ikke kunne komme på legetime i og med at jeg hadde sterke smerter i brystet, i tillegg til at jeg jeg har et brudd foten. Jeg bor langt fra Os, på Lepsøy og har ingen bil. Jeg bad altså om at legen henviste meg til røntgen for lunge og ribben rundt lunger og forklarte henne at jeg ville få en sjåfør dagen etter som kunne kjøre meg direkte til røntgen i Bergen. Det gikk hun ikke med på og overså meg fullstendig. Hun ville altså ikke gi meg henvisning til røntgen fordi jeg ikke orket å gå ut i kulden med sterke smerter i brystet for å reise med buss helt til hennes kontor på Os. Nå har smertene blitt verre og jeg må skal reise ned til legevakt for å be om hjelp til røntgen av lege der. Det går ikke an å oppføre seg så avisende av en lege når en pasient er veldig dårlig og og ikke klarer å gå ut selv uten hjelp. De smertene i brystet kan være lungebetennelse eller at ribbein som har skadet andre organer. Det burde denne legen legen tenke på.
Dårlig oppfølging og lite forståelse
Lege: Cecilia Elisabeth Kvamme SkrevetDenne legen tar deg ikke seriøst og bagatelliserer bekymringene dine. I stedet for å forsøke å finne ut hva som er galt, blir du avfeid som hypokonder. Du får ikke lov til å ta opp mer enn én ting per time, og medisiner du har brukt i årevis må du stadig komme inn for å fornye – noe som aldri har vært et problem med andre fastleger.
Jeg ba henne teste meg for diabetes, men ble bare møtt med en kommentar om at jeg burde unngå sukker. Dette vitner om manglende interesse for pasientenes behov og helse.
Jeg anbefaler ingen å gå til henne, spesielt ikke hvis du trenger en lege som faktisk lytter og tar deg på alvor. Dette er uten tvil den verste legen jeg har vært borti.
Takes time to listen to you
Lege: Yulia Panina SkrevetPositiv but has her personal opinion that influence her medical opinion.
She takes good time to listen.
I am very satisfied with her
Lite interessert
Lege: Cecilia Elisabeth Kvamme SkrevetFikk tildelt denne legen som ny fastlege, og allerede første gang jeg var hos henne, var hun totalt uinteressert i meg som ny pasient. Ovenfra og ned holdning, ikke særlig interessert i å høre hva jeg har å si. Rett og slett arrogant. Sitter med en følelse av å ikke bli tatt seriøst og at hun tar veldig lett på ting. Veldig trist å gå fra en veldig empatisk og grei fastlege på dette kontoret, til en som ser på deg bare som et nummer på listen.
Legesekretærene er forøvrig kjempehyggelige og greie!
Dessverre svært dårlig inntrykk
Lege: Cecilia Elisabeth Kvamme SkrevetAvbryter. Setter spørsmålstegn ved andre leger. Lite lydhør. Er nok den aller dårligste lege jeg har vært hos noen gang. Da snakker jeg ikke bare den dårlige oppførselen og den sosiale biten, men faktisk kunnskap og evne til å lytte og sette seg inn i situasjonen. Dette var et stort sprang fra tidligere gode leger ved kontoret til dette. Blir dessverre byttet så raskt som overhodet mulig.