Osøyro Legesenter AS

Telefonnummer56 57 00 2056 57 00 ...
Brugata 50 5200 Os

Siste vurderinger av behandlere ved Osøyro Legesenter AS

Lite interessert

Lege: Cecilia Elisabeth Kvamme Skrevet

Fikk tildelt denne legen som ny fastlege, og allerede første gang jeg var hos henne, var hun totalt uinteressert i meg som ny pasient. Ovenfra og ned holdning, ikke særlig interessert i å høre hva jeg har å si. Rett og slett arrogant. Sitter med en følelse av å ikke bli tatt seriøst og at hun tar veldig lett på ting. Veldig trist å gå fra en veldig empatisk og grei fastlege på dette kontoret, til en som ser på deg bare som et nummer på listen.
Legesekretærene er forøvrig kjempehyggelige og greie!

Dessverre svært dårlig inntrykk

Lege: Cecilia Elisabeth Kvamme Skrevet

Avbryter. Setter spørsmålstegn ved andre leger. Lite lydhør. Er nok den aller dårligste lege jeg har vært hos noen gang. Da snakker jeg ikke bare den dårlige oppførselen og den sosiale biten, men faktisk kunnskap og evne til å lytte og sette seg inn i situasjonen. Dette var et stort sprang fra tidligere gode leger ved kontoret til dette. Blir dessverre byttet så raskt som overhodet mulig.

Lyttende og effektiv

Lege: Cecilia Elisabeth Kvamme Skrevet

God og tillitsvekkende lege som har tatt problemene mine på alvor
Sendt meg til spesialist når det har vært nødvendig eller fixet problemet der og da

Dårlig kommunikasjon

Lege: Cecilia Elisabeth Kvamme Skrevet

Var hos henne én gang før jeg byttet. Manglet ferdigheter i å lytte og å stille spørsmål. Avbrøt flere ganger. Dermed ble det vanskelig å forklare problemstillingen.