Vestby Fastlegekontor

Kulturpassasjen 15 1540 Vestby

Siste vurderinger av behandlere ved Vestby Fastlegekontor

Veldig hyggelig, trygg og imøtekomme!

Lege: Eva Cathrin Lindset Skrevet

Ei veldig flott dame. God til å lytte, finne løsninger og ivareta pasienten. Tar seg god tid, venter skjeldent mer en max 5 minutter over tiden som er avtalt til timebestilling. God til å gi råd.
Kan anbefales!

Faglig dyktig og medmennskelig lege

Lege: Eva Cathrin Lindset Skrevet

En empatisk og hyggelig fastlege som tar deg på alvor. Har tid til å lytte til deg og tar deg på alvor. Sender videre til evnt.spesialist hvis det trengs. Anbefaler henne absolutt. Det som kan bli bedre er svartiden på tlf på kontoret. Det er ekstremt dårlig.

Faglig dyktig, omsorgsfull og empatisk

Lege: Eva Cathrin Lindset Skrevet

Dette er en lege som er tilstede med hele seg og ser og lytter til deg som et medmenneske.
Hun stiller relevante spørsmål og er svært faglig dyktig.
Anbefales!

Den beste legen jeg har hatt

Lege: Ann-Kristin Stokke Meen Skrevet

Hun har god oversikt, følger opp ting uten at man må be om det. Gir tydelige tilbakemeldinger, er empatisk og lyttende.

En fantastisk lege

Lege: Ann-Kristin Stokke Meen Skrevet

Jeg har aldri følt meg så ivaretatt av en lege før. Dr. Stokke lytter og er veldig empatisk. Hun har hele tiden øyekontakt med pasienten, og har en jordnær holdning. Hun er nøye, og henviser raskt videre om det er noe spesielt. Hun er også fastlege til barnet mitt, og er veldig flink til å få god kontakt med barnet, slik at samarbeidet blir veldig bra. Dette må være en av de beste fastlegene vi har i landet.
Foruten en av sekretærene (hun har en negativ fremtoning, og virker nedlatende), så er også de andre på Peer Gynt Legekontor utrolig flinke og hyggelige. Anbefales!!