Ann-Kristin Stokke Meen

Allmennlegespesialist og fastlege

Allmennmedisin

Autorisasjon (2004)

Vestby Fastlegekontor Telefonnummer64 98 50 5064 98 50 ...
Kulturpassasjen 15 1540 Vestby
Ann-Kristin Stokke Meen er en av 19 fastleger i Vestby

Siste vurderinger av Ann-Kristin Stokke Meen

Den beste legen jeg har hatt

Hun har god oversikt, følger opp ting uten at man må be om det. Gir tydelige tilbakemeldinger, er empatisk og lyttende.

En fantastisk lege

Jeg har aldri følt meg så ivaretatt av en lege før. Dr. Stokke lytter og er veldig empatisk. Hun har hele tiden øyekontakt med pasienten, og har en jordnær holdning. Hun er nøye, og henviser raskt videre om det er noe spesielt. Hun er også fastlege til barnet mitt, og er veldig flink til å få god kontakt med barnet, slik at samarbeidet blir veldig bra. Dette må være en av de beste fastlegene vi har i landet.
Foruten en av sekretærene (hun har en negativ fremtoning, og virker nedlatende), så er også de andre på Peer Gynt Legekontor utrolig flinke og hyggelige. Anbefales!!

Kjempefin og tillitsvekkende lege

Ringer og spør om hvordan en har det, Forståelsesfull uten å være "snill", Ringer alltid tilbake på henvendelser. Aldri hatt en så hyggelig og "ordentlig" lege. Hadde med ektefelle ved et tilfelle og vedkommende er også veldig fornøyd med mottakelsen.,

Veldig fornøyd pasient

En fantastisk lege!!

Dr. Stokke er den desidert beste legen jeg har hatt. Hun prøver å finne den "røde tråden" i plagene. Jeg er en utfordring med mine plager og smerter, og jeg har tidligere blitt oversett hos andre fastleger. Hun er flink til å henvise videre, og følger deg nøye opp når det gjelder f. eks medisinering.
Hun er lyttende og empatisk, og jeg har til og med opplevd at hun har ringt til meg på kveldstid for å høre hvordan det går med meg.
Jeg kan, på det varmeste, anbefale Dr. Stokke.

Den beste legen jeg har hatt!

Veldig fornøyd med å ha henne som lege. Føler jeg blir tatt på alvor, og blir sett på en mer helhetlig måte. Hun er interessert og engasjert. Veldig bra!