Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Moland legesenter
Trygg og nøye
Lege: Cerine Corin Hansen SkrevetEr blitt oppfulgt på skade og hun er nøye med info. Rolig og viser at hun er der for Deg og stresser ikke videre til neste pasient. Blir veldig rolig av denne legen. Full pott. 5 stjerner . Har veldig tillit til ho
Hyggelig lege
Lege: Ida Karin Tingstveit SkrevetKoselig lege som lytter til deg. Gir deg tid, ved behov. Ble vikarlege i en lengre periode etter at hun startet. Var også snakk om nedleggelse av legekontoret, så det var flere usikre momenter for pasienter.
Duktig å nøye!
Lege: Cerine Corin Hansen SkrevetLytter, undersøker, er nøye og forteller veien videre mm.
Tar kropp og sjel på allvar.
Ser på andre alternativer hvis prøver viser at første alternativ ikke er bra for deg, gir seg ikke uten vil gjøre dagen din bedre!
Jeg er meget fornøyd!
Kan anbefalles!
Super lege
Lege: Maria Johanna Christina Blikman SkrevetHun er super flink til jobben sin, hun oppdag noe på meg som ingen andre lege har sett eller tenkte på.
Hun gitt meg et nytt liv.
Kompetent og nøye
Lege: Maria Johanna Christina Blikman SkrevetMaria har masse kunnskap om de forskjellige plagene jeg har kommet dit med. Hun er veldig god på kommunikasjon og er seriøs nok til å henvise videre når det trengs. Hun gir meg ikke opp.