Maria Johanna Christina Blikman
Hun er super flink til jobben sin, hun oppdag noe på meg som ingen andre lege har sett eller tenkte på.
Hun gitt meg et nytt liv.
Maria har masse kunnskap om de forskjellige plagene jeg har kommet dit med. Hun er veldig god på kommunikasjon og er seriøs nok til å henvise videre når det trengs. Hun gir meg ikke opp.
Maria har en fin analytisk måte å finne frem til diagnoser på. Her er det nåde seriøsitet, kunnskap og mot som gjelder. Pasienten setter hun alltid først! Heg føler meg trygg hos Maria.
Maria er en flott familielege. God med barn og voksne. Selv om det er oss voksne som kommer på time spør hun alltid hvordan det er med barna. Hun følger opp godt, og ringer gjerne spesialist for råd om det trengs. I passientsky får man gjerne tilbakemelding på blodprøver både kvelder og helger.
Overraskende lett å snakke med henne om både det vonde og det pinlige. Følger meg opp nøye og alltid med en smil selv om jeg krever mye tid. Eier tålmodighet og bryr seg. Er åpen om hva hun tenker og er selvkritisk. Lar vente på seg men er verdt det.