Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved VIMS Allmennleger AS
Meget grei og lyttene lege
Lege: Magnus Nordstrand Myntevik SkrevetMeget grei og lyttene lege. Gir seg god tid. Når det har hastet har han vært øyeblikkelig tilgjengelig. Har gitt tilbakemelding i brev, telefon eller mail.
Min hverdagshelt
Lege: Magnus Nordstrand Myntevik SkrevetI samtalen med Dr. Myntevik - er han lege og jeg pasient.
Men med de gode kommunikasjonsevnene han innehar, får han møtet til å bli mellom to likeverdige mennesker, et menneske til menneske forhold. Det kaller jeg en god lege og et godt medmenneske. Dr. Myntevik er også meget dyktig. Han besitter sine faglige kunnskaper godt. Har aldri betvilt på hans medisinske avgjørelser.
Jeg har, med hjelp og støtte fram Dr. Myntevik, kommet igjennom vanskelige psykiske og fysiske perioder. Han er virkelig min hverdagshelt.
Anbefales på det varmeste <3<3<3
God lege
Lege: Magnus Nordstrand Myntevik SkrevetGod lege som lytter og er behjelpelig med saker og ting. Føler han forstår hva jeg er ute etter.
Han hører etter og prøver å hjelpe
Lege: Magnus Nordstrand Myntevik SkrevetMan kan ikke alt, bare at det er sagt. Men han hører alltid etter og avfeier ikke pasientetn som masekopp, som jeg har vært flere ganger. Han er den beste legen jeg har hatt hittil, og jeg må kjøre et stykke for å komme til time, men det er verd det! Ellers vedig hyggelige damer på kontoret/telefon, og man kan få time ganske snart om det haster.
Uten tvil den beste legen eg har hatt...
Lege: Magnus Nordstrand Myntevik SkrevetHyggeligste mannen jeg har truffet, er ung og ambisiøs.
Interessert i sitt yrke, opptatt av å gjøre det beste for pasienten.
Om han ikke finner ut av ting selv.. er han kjapp til å sende pasienten videre til andre spesialister.
Han ser ikke problemer, men løsninger.
Må oxo si at han er nermest blitt en god venn som jeg stoler på.
Bor egentlig i en annen kommune, men fulgte med på lasset da han flyttet, følte jeg ikke kunne miste en slik flink lege.