Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved VIMS Allmennleger AS
Magnus Myntevik, en virkelig god lege
Lege: Magnus Nordstrand Myntevik SkrevetMyntevik lytter til meg, gir meg gode råd og veiledning .Han er meget imøtekommende, og virker som om han har god faglig bakgrunn. Det virker som om han alltid er forberedt på meg og min situasjon. Har omtanke for meg og mitt ve og vel.
En lege som tar deg på alvor
Lege: Magnus Nordstrand Myntevik SkrevetEn dyktig lege som lytter og henviser videre dersom han mener det er behov. Jeg føler meg alltid ivaretatt når jeg har vært hos Myntevik.
Flott lege
Lege: Magnus Nordstrand Myntevik SkrevetTrist å måtte bytte lege pga. flytting. Var veldig godt fornøyd. Forståelsesfull og lett å prate med.
Flink og hyggelig
Lege: Magnus Nordstrand Myntevik SkrevetHyggelig, flink, forståelsesfull, tar tak i ting, har jeg ikke sagt det meste da:-)
anbefales som lege
Lege: Magnus Nordstrand Myntevik SkrevetVi har vart alle fire år vi bodde i Bergen hos Magnus Myntevik - det var aldri noe redsel eller stress for å besøke han og han gjorde alt for å finne best mulige løsninger for problemer gjennom gode samtaler som skapte ekte og personlig tillitt og trygghet. Og det er det viktigste hos en lege, at man ikke er redd for å dra dit. Han viste høyt ambisjonsnivå for at man fikk best mulig hjelp. Jeg ventet av og til lenge på telefonen på Helse +, jeg tror at dethar blittr bedre; og han var ikke alltid tilgjengelig på kort frist