Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Surnadal Legesenter
Trygg og tillitsfull
Lege: Atle Malvin Aune Skrevet1- Lytter til meg uansett om jeg kan
Virke hypokonder til tider.
2- Sjekker opp det som kan sjekkes.
3- Grei og hyggelig å prate med.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Atle Malvin Aune SkrevetJeg føler han ser meg og hører på meg, og at han er grundig. Ser realistisk på ting. Virker for meg som han kan faget sitt, og er interessert i å ordne opp og finne ut det han kan for meg.
Empati
Lege: Sivert Skuggevik SkrevetHar hatt et komplekst sykdomsbilde med mange og sammensatte symptomer. Har forventet at legen ville ta seg tid til å lytte, men har flere ganger blitt bedt om å gå før tiden var ute. Det hjelper ikke å be om dobbelttime helleristninger. Legen bør ta høyde for at han er urutinert og lytte bedre på de behov pasienten har.
Fornøyd
Lege: Sivert Skuggevik Skrevetskeptisk i starten, men da jeg kom til han med psykiske problemer så gjorde han noe ingen leger gjør. Han satte seg unna datamaskinen og fokuserte på meg, uten å flytte blikket. Flink til å lytte og berolige pasienten, og følger opp med pasienten. Leser journal før møte med pasient, og lar ikke pasienten vente lenge før han kommer til venterommet. Veldig rolig og imøtekommende. Kunne dermed slappet av litt og ikke vært så seriøs. :)
Arrogant og lite interessert.
Lege: Atle Malvin Aune SkrevetLegen virker som om han blir irritert når man kommer med sykt barn, for hva mener jeg at han skal gjøre?
Skrev motvillig en henvisning etter insistering fra foreldre. Barn nøye oppfulgt av sykehus etter å ha blitt henvist dit av en vikarlege.