Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Surnadal Legesenter
Usikker
Lege: Gunn Eline Børmark SkrevetVirker som nervøs og usikker, redd for å hjelpe når du har store kroniske smerter, må kreve å få bli henvist til spesialtist- undersøkelse selv, men da kan det være litt av hvert hun skriver i henvisningene (utelater viktige momenter- men fokuserer på bagateller) Her har hun stort forbedringspotensiale- men så er hun veldig rolig og virker snill/ hyggelig når en prater med henne. Redd for å gi smertestillende, forstår ikke hva det er å ha store kroniske smerter (har vel ikke prøvd det selv)
overfladisk
Lege: Atle Malvin Aune Skrevet- tar ikke pasientene på alvor
- ser på pasienter med kroniske lidelser for hypokondere
- ble overrasket og kjente ikke igjen meg selv når jeg fikk se henvisninger til sykehus o.l. som legen har skrevet
atle aune er en god lege
Lege: Atle Malvin Aune SkrevetHan lytter og er flink.eroppdatert og han har hatt meg til pasient før fastlegeordningen kom
En god lytter.
Lege: Gunn Eline Børmark SkrevetVeldig snill og imøtekommende. Lytter til problemene, men kan ikke påstå at hun er noe flink til å finne løsninger og henvisninger videre. Kan gjerne ta pasientene sine litt mer seriøst. Børmark er veldig hyggelig, men har aldri fått noe ordentlig hjelp med mine plager.
Vesentlig over gjennomsnittet
Lege: Gunn Eline Børmark SkrevetDette er en utmerket lege som tar seg god tid og er kunnskapsrik og detaljert. Hun har kunnskap nok til ikke å være redd for videre henvisning. Presis og dyktig i evalueringer. Presis ved diff. diagnoser.