Legene i Berstadhuset

Valkendorfsgate 9 5012 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Legene i Berstadhuset

Mottagelse og ivaretagelse

Lege: Hege Louise Smørdal Salvesen Skrevet

Etter å ha hatt en fantastisk fastlege i alle år, var jeg spent på arvtageren da fastlegen gikk av med pensjon.
Men mitt første med ny lege gikk over all forventning. Ble godt tatt imot, følte meg både sett og hørt og vel ivaretatt, jeg følte meg trygg. Dette lover godt!

Utilgjengelig og nedlatende

Lege: Hege Louise Smørdal Salvesen Skrevet

En legetime innenfor rimelig tid er visst blitt tilnærmet umulig hos disse nå. Selv når det gjelder hastesaker som en ikke kan vente månedsvis for, får man beskjed av et nedlatende personale at hastetimer er kun et lotteri hvor man bare må være heldig for å komme tidlig nok i telefonkøen for å vinne.
Frister mer å bytte lege enn å spille lotto med helsen.

Respekt

Lege: Hege Louise Smørdal Salvesen Skrevet

Ble møtt med respektfulle spørsmål. Kartla og måtte bruke tid på å lese seg opp i journalen, da vi alle 900 er nye. Grundig og undersøkende. Interessert, lyttende og stilte relevante spørsmål.

Uinteressert

Lege: Hege Louise Smørdal Salvesen Skrevet

Framstår lite interessert og lite imøtekommende. Lite øyekontakt og mest opptatt av pc. Fikk en følelse av at hun ikke trodde på meg.

Ikke imøtekommende

Lege: Hege Louise Smørdal Salvesen Skrevet

Ikke en mine. Sitter bare og ser på meg. Spør ikke. Virker lite interessert. Mer fokus på pc enn meg. Ingen smil og vennlighet. Føler jeg får»voksenkjeft»når jeg spør når jeg ikke forstår. Litt sånn; nå snakker jeg. Men det nytter jo ikke hvis jeg ikke skjønner begrepene. Så ja.. skulle ønske det gikk an å bytte.