Bestill time

Logo for Stavanger Psykologbehandling

Bestill time

I dag 28. mar I morgen 29. mar Søn 30. mar Man 31. mar Tir 1. apr

Om

Norsk Psykologbehandling er en landsdekkende kjede av private klinikker dedikert til å normalisere psykologbehandling og gjøre det enklere for deg å få rask og effektiv helsehjelp. Vi tilbyr både videosamtaler og fysiske møter på våre åtte klinikker over hele landet: Oslo, Bergen, Kristiansand, Lillestrøm, Ski, Stavanger, Tromsø og Trondheim.

Våre erfarne psykologer behandler et bredt spekter av psykiske utfordringer, som angst, depresjon, stress, sorg og relasjonsproblemer. Vi tilbyr også utredning av ADHD/ADD.

Med over 40 000 gjennomførte behandlinger per første kvartal 2024 og høy kundetilfredshet, er vi stolte av å kunne ønske deg velkommen til en konsultasjon hos en av våre flotte medarbeidere.

Ta det første steget mot en bedre hverdag – snakk med oss i dag.

• Profilbilde av psykolog Aishah Abid
    Neste time:

Siste vurderinger av Stavanger Psykologbehandling

Fantastiske Aisha

Psykolog: Aishah Abid Skrevet

Jeg hadde en meget god opplevelse med Aisha. Hun hjalp meg en meget vanskelig periode i livet og fikk meg til å løse opp i saker jeg aldri trodde jeg skulle noen gang skulle klare å gjøre noe med.

Veldig bra

Psykolog: Aishah Abid Skrevet

Veldig fin opplevelse, blir tatt seriøst og Aisha er trygg og god å snakke med. Fikk rask oppfølging og kontinuerlig tilbakemelding

Trygg og støttende atmosfære

Psykolog: Henrik Alexander Mæland Skrevet

Jeg kan virkelig anbefale Henrik Aleksander Mæland. Han har evnen til å skape en trygg og støttende atmosfære i sine timer. Dette gjorde at jeg følte meg komfortabel fra første møte. Mæland bruker effektive teknikker som har hjulpet meg til å håndtere angst og stress. Han har gitt meg verktøy og strategier som jeg kan bruke i hverdagen.

Anbefales

Psykolog: Henrik Alexander Mæland Skrevet

Dyktig psykolog som hjalp meg ut av angst, depresjon og traumer. Tillit, faglig dyktighet og trygghet var avgjørende for min fremgang og livskvalitet. Jeg vil anbefale denne psykologen til andre i en vanskelig livsfase.