Heidi Irene Ebner
- Allmennmedisin
- Øre-, nese-, halssykdommer
Etter en heller uinteressert tidligere fastlege, søkte jeg ny, og ventet på Ebner 1,5 år.
Det var verd å vente på. Siden det var lenge siden sist gang hos lege, hadde jeg en hel liste med helseting som vaksiner, resepter og alt fikk vi gått gjennom på den første lege"timen". Fin samtale og god stemning
Hatt denne legen i 7-8 år. Ikke min favoritt. Hun er veldig hyggelig, alltid godt humør. Jeg savner likevel en profesjonalitet over arbeidet hennes, føler hun ser veldig «hverdagslig» på jobben sin. Hun er begrenset på tid, og de gangene jeg har hatt behov for å lette hjertet mitt eller fortelle om plagene mine, har jeg 9/10 ganger blitt fortalt «det er helt normalt for din alder». Føler jeg ikke blir verken hørt eller tatt på alvor. Dårlig på tilrettelegging og oppfølging. På en annen side har jeg fått god behandling de gangene det har hendt noe akutt🌸
Meget hyggelig og empatisk lege. Blir møtt med et smil og interesse. Man får god hjelp og gode råd. Hun er veldig flink også med barn. På kontoret er det hyggelige og blide damer.
Vi har Heidi som lege hele familien. Vi er alle veldig fornøyd. Synes det er lett å få time, kort ventetid, og hun finner raske løsninger og ser alltid helheten. Veldig veldig fornøyd! Er også imponert over hvor godt hun husker hva vi har snakket om fra gang til gang.
Hun tar meg seriøst og er veldig flink å stille rett diagnose.Hun er også empatisk og forståelsesfull.Virkelig fornøyd med denne legen