Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Brønnøysund Legesenter
Måtte velge ny fastlege
Lege: Ghasem Fard-Hassaninia SkrevetMye borte, virker uinteressert og bestilt time medio April 2020 er enda ikke besvart.
Problemer med å håndtere diverse livsstilssykdommer, og har vanskelig for å stole på pasient.
Så meg derfor nødt til å bytte fastlege for i det hele tatt om mulig å få hjelp.
Effektiv og tar meg på alvor
Lege: Olga Benum SkrevetJeg har bare hatt positive opplevelser under mine legebesøk. Hun lytter og får med seg det jeg ønsker å formidle. Sender nødvendige henvisninger der og da, føler meg trygg på at ting blir iverksatt. Når hun skriver henvisninger er hun nøye med at nødvendige detaljer er på plass. Jeg kom veldig sent til en time en gang, men hun tok seg god tid til å lytte og jeg følte jeg fikk optimalt utbytte av timen. Hun kan til tider virke litt stressa, men hun får jobben gjort.
Effektiv, trygg, god fagkunnskap
Lege: Olga Benum SkrevetLett å kommunisere med. Tar seg god tid og gjør undersøkelsene grundige. Er effektiv og trygg. Sender henvisning raskt hvis man ønsker det eller hvis hun ser behov for spesialkompetanse eller videre utredning.
Ikke fornøyd
Lege: Ghasem Fard-Hassaninia SkrevetOpplevde han som autoritær og lite lyttende. Det virket ikke som at han hørte på det jeg hadde å si og det jeg prøvde å formidle.
En usympatisk lege
Lege: Olga Benum SkrevetArrogant, og uten evne til å kommunisere. Fremstår uten empati.Forferdelig opplevelse!Håper at legen forbedre seg.