Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skansen Legekontor
En lege som kombinerer profesjonalitet med en slik menneskelig varme
Lege: Eik Kolstrup SkrevetJeg og min lille flytter nå fra Tromsø, og vi kommer til å savne ham! Eik er en svært dyktig og pålitelig lege som alltid setter pasientene i fokus. Han er nøye og tar seg tid til å lytte, noe som gjør at man føler seg trygg og godt ivaretatt. Samtidig har han en fantastisk sans for humor som gjør hvert besøk hyggeligere. Det er sjelden å møte en lege som kombinerer profesjonalitet med en slik menneskelig varme. Jeg har alltid følt meg godt behandlet og i trygge hender. Hans rause smil og positive energi gjør besøket hos ham til en god opplevelse. Jeg anbefaler Eik Kolstrup på det varmeste!
Dyktig
Lege: Anton Kornelius Beldo Giæver SkrevetAnton er en svært dyktig lege, han tar seg tid til å lytte, her gode innspill i egen refleksjon, empatisk, rolig og kunnskapsrik. Jeg føler meg alltid veldig ivaretatt av han som lege.
For det meste hyggelig.
Lege: Synne Nilsen Martinsen SkrevetHyggelig og imøtekommende men har sine perioder ila mnd'er det virker som hu har en dårlig dag og da klarer hun ikke skjule det overfor pasient og kan være krass i tilbakelmeldinger som er unødvendig og resulterer i at jeg trekker seg unna.
Så det reslulterer i at jeg mister tillit og knyter meg for å ta opp viktige ting med henne..
Håper det blir bedre fremover så hun klareer skille mellom priv å pasient.
Kompetent og hyggelig
Lege: Pål Severin Båtnes SkrevetBåtnes er en svært kunnskapsrik lege, som i tillegg kjenner grensen for egen kunnskap og undersøker videre eller diskuterer med spesialister når det kommer opp ting han ikke er sikker på. Det virker som om han bryr seg om pasienten, og han tilpasser informasjon godt.
Trygg og forståelsesfull
Lege: Synne Nilsen Martinsen SkrevetVarm og god lege. Aanbefales.
Tar seg god tid å flink å lytte.
Er så glad jeg har henne å håper hun blir lenge.