Pål Severin Båtnes

Autorisasjon (2006)

Venteliste

27 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Pål Severin Båtnes er en av 89 fastleger i Tromsø

Siste vurderinger av Pål Severin Båtnes

Ikke tatt på alvor

Fikk min første time hos denne legen (ikke min fastlege) på morgenen da jeg kom inn for å få en helsesjekk etter en lang uke med litt feber, hodeverk og hoste. Følte fra start at jeg var veldig ukomfortabel da det flere ganger ble hintet til at jeg burde vært på jobb, og at jeg ikke var "syk nok" til å være hjemme. Når han lyttet på lungene og så på halsen, følte jeg han minimerte det han så og hørte, da lungene hørtes helt bra ut (til tross for mye hoste i undersøkelsen) og halsen bare var "litt rød" på høyre side. Jeg er en voksen kvinne med 10 års personlig erfaring av en underliggende kronisk sykdom, og vet godt hvordan jeg forhindrer oppbluss av denne sykdommen - nemlig ta det rolig når kroppen er syk. Jeg fikk inntrykk av at legen var av det kalibret som ikke ønsker å skrive ut sykemelding, og som tror at pasienter som tilsynelatende ser grei nok ut er i god form. Jeg tok i tillegg en CRP prøve før jeg dro. Når legen sendte svar på prøven som var fin, skrev han i tillegg "du kan gå på jobb i morgen", til tross for at vi ble enige om at det ble en personlig vurdering. Jeg synes det allerede er vanskelig å ta forbehold jeg er nødt til å gjøre for å unngå oppbluss, og når man allerede er i en sårbar situasjon ønsker man å møte noen som respekterer hele sykdomsbildet sitt. Følte meg ikke trodd på, og at jeg rett og slett var en hypokonder. Håper du, lege Båtnes, har fått anledning til å lese denne anmeldelsen, og at du kanskje kan reflektere over denne situasjonen for å forhåpentligvis behandle personer i lignende situasjoner med mer ydmykhet og respekt i framtiden.

Kompetent og hyggelig

Båtnes er en svært kunnskapsrik lege, som i tillegg kjenner grensen for egen kunnskap og undersøker videre eller diskuterer med spesialister når det kommer opp ting han ikke er sikker på. Det virker som om han bryr seg om pasienten, og han tilpasser informasjon godt.

Kunnskapsrik

Meget faglig dyktig. Severin er den beste fastlegen i byen. Dyktig, kunnskapsrik og forståelsesfull .

Fantastisk fastlege

Har hatt Pål som fastlege noen år. Har ingenting negativt å si! Han er kunnskapsrik og tar deg på alvor. Ikke en lege som tror han vet alt, og han spør gjerne andre/søker opp om han er usikker. Har bare positive erfaringer med han og er veldig fornøyd!

Kunnskapsrik og løsningsorientert

Er så heldig som har Båtnes som min fastlege. Fremstår som kunnskapsrik, løsningsorientert og pragmatisk. Har også tid til å høre kjapt hvordan det står til med studier etc. Kort fortalt: Den fastlegene jeg har hatt. Stå på!