Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skansen Legekontor
Hyggelig og imøtekomme!
Lege: Eik Kolstrup SkrevetHører på det man har å si, er behjelpelig og svarer godt hvis man har spørsmål eller lurer på noe. God lege!
Klar og orientert
Lege: Eik Kolstrup SkrevetImøtekommende person, pasienten er i fokus, -ikke pc'en. Handlekraftig og energisk uten å virke stressende.
Ikke fornøyd
Lege: Gaute Enevold Waldahl SkrevetI starten opplevde jeg han som en meget god fastlege som alltid tok meg på alvor. Men dette endret seg, og jeg opplevde en lege som ikke ville lytte eller hadde tid til meg. Jeg følte etterhvert at jeg ikke hadde tillit til en lege som ikke hadde tid til å lytte, så jeg valgte å bytte fastlege.
Absolutt å anbefale
Lege: Pål Severin Båtnes SkrevetEn lege som jeg ikke trenger dra inn for sjekk med vondt i halsen men som jeg kan legge igjen beskjed til og han ringer meg opp og evt skriver ut en resept på hostesaft... I varetar mine spesielle behov på en særdeles profesjonell måte og selv om jeg har vært der 1000 gang så er han like hjelpsom og lytter på alt jeg har å si! Finner kjappe og gode løsninger og virkelig jobber for meg som pasient! En særdeles og uvanlig dyktig lege som anbefales på det sterkeste.
God lege
Lege: Pål Severin Båtnes SkrevetHan er en Veldig trivelig lege. Han er engasjert og interessert i å finne ut hva som er galt.
Jeg synes også man får fort time og han er ikke alt for forsinket.
Helsesekretærene på legesenteret kunne smile og være litt mer serviceinnstilte vel og merke