Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kvaløysletta Legekontor AS
Fantastisk lege!
Lege: Chun-Lan Zhang SkrevetZhang er en fantastisk fastlege. Jeg har alltid følt meg velkommen og godt ivaretatt hos henne. Hun er kunnskapsrik og omsorgsfull, og generelt et flott menneske. En mer dyktig lege skal man lete lenge etter. Jeg måtte dessverre bytte fastlege grunnet flytting, og jeg har savnet henne mer enn en gang.
Ikke så lydhør.
Lege: Stian Nergård SkrevetSjelden lang ventetid ved konsultasjoner. Svarer raskt på henvendelser i forhold til resepter og henvisninger så det er svært bra og han er pliktoppfyllende med det. Han har stort behov for å ha rett og om man motsier han kan han fort bli irritert og kan da prøve å triumfere og komme med spydige nedlatende kommentarer. Det føles ubehagelig at han kan reagere med latterligjøring om han føler seg kritisert angående uenighet om sykdoms-spørsmål. Hadde vært fint om han fikk innsikt i det for jeg tenker at man skulle kunne stille et kritisk spørsmål uten at en lege blir sint og tar det personlig.
Dyktig lege
Lege: Chun-Lan Zhang SkrevetEn kunnskapsrik, oppmerksom lege som jeg har hatt som fastlege i over 20 år, tar pasienten og pasientens problemer på alvor. Leter alltid etter gode løsninger, og henviser videre dersom det er behov for det.
Tillitsvekkande
Lege: Camilla Lundberg SkrevetEg følte meg veldig godt mottatt. Legen er tillitsvekkande, lyttande og vurderande. Vurdere å få henne til fastlege.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Stian Nergård SkrevetHan ser deg, er en god lytter og veldig dyktig. Kan virkelig anbefales. Tar deg på alvor. Føler meg trygg hos han .