Clas Hammari Kristensen
Har kronisk sykdom og hatt mye problemer siste 5 årene, og har hele tiden følt meg heldig som har Clas som lege. Han hjalp med det han kunne, og sende meg videre når det måtte gjøres. Veldig lett å snakke med og føler han lytter til mine bekymringer. Han har gitt meg tid og forståelse da mye av behandlingene var tung å skulle gå gjennom, og jeg derfor ønsket å vente. Ga meg en fantastisk støtte da jeg var under NAV, da det kan gi sine påkjenninger.
Ønsker også å legge til han hjalp meg å forstå hvordan kroppen fungerer når den lever med smerter, noe som har hjulpet meg med å håndtere hverdagen bedre.
Vil anbefale han om du ønsker en lege som bryr seg.
Er veldig fornøyd.
Min beste fastlege siden ordningen startet. Får hjelp og forståelse så langt det er mulig. Veldig flink å følge opp.
En lege som sjelden er til stede selv. Stor bruk av vikarer. Har lang ventetid for timer, og har i tillegg ikke tlftid. Han oppleves som lite engasjert i pasientene sine, har heller ingen interesse av å lese journal. Han er fryktelig dårlig på oppfølging og å ta mennesker alvorlig!
E kje mer å si😊Han e grundig, vettig å førrnuftig. Fikse det mæste, å om han ikkje kan, eller e usikker, henvises en snart t spesialist. Godt humør har han og....
Fantastisk lege fra A til Å! Behagelig, rolig, forståelsesfull å medmenneskelig, e ikkje meir å si 😉