Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kvaløysletta Legekontor AS
Lege: Stian Nergård SkrevetIngen stress med han her. Han lytter, reflekterer og gjør jobben sin. Anbefales.
Verdens beste fastlege! :)
Lege: Chun-Lan Zhang SkrevetHun er en fantastisk fastlege og vi vi er kjempefornøyd med henne. Hun er lett å få kontakt med og har telefontreffetider nesten hver dag. Hun setter av tid til å snakke med deg og tar deg alvorlig. Hun er flink med barn og vi er trygg på at hun gjør det riktige for sønnen vår. Det jeg liker best med henne er at hun ikke bare skriver ut sykemeldinger og resepter, men sjekker grundig hva det er.
Veldig god lege
Lege: Chun-Lan Zhang SkrevetHun er en meget god lege som følger opp sine pasienter på absolutt beste måte. Hun anbefales på det varmeste!
Den beste!
Lege: Chun-Lan Zhang SkrevetJeg har en tilstand som ikke så lett "vises utenpå", men har alltid følt å bli sett og tatt på alvor hos henne.
Kjempeflink lege!! Anbefales!
Lege: Chun-Lan Zhang SkrevetJeg og min familie har benyttet Dr. Zhang gjennom de siste 15 årene (foruten den tiden hun har vært i permisjon). Vi er svært fornøyde med hennes vurderinger, oppfølging og medmenneskelighet!