Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Langnes Legesenter AS
Beste fastlegen man finner
Lege: Børge Hart SkrevetEtter mange år har jeg endelig funnet en lege som tar meg seriøst! Han satte igang første dag jeg møtte han, og har fortsatt å ta tak i mine problemer. Hjelper meg, og forklarer slik at jeg forstår hva som skal skje videre eller hva som har skjedd.Anbefales virkelig,fantastisk mann!
Fantastisk Lege
Lege: Børge Hart SkrevetHan er nokk den beste legen jeg har hatt på lenge. Jeg føler meg virkelig trygg hos han. Tusen takk Børge Hart.
Jeg måtte vente kanskje en halvtime ekstra nesten hver gang jeg var hos han, men det er verd å vente på han! Husk at han tar god tid til sine pasienter -neste gang kan det være deg- og han er ikke opptatt av pc en. Han lytter og svarer det man lurer på.
Dyktig lege.
Lege: Rune Kåre Vittring SkrevetTar deg bestandig på alvor. Henviser når det trengs. Tar kontakt når svarene fra eventuelle prøver er klar.
Dyktig og empatisk
Lege: Rune Kåre Vittring SkrevetVittring har vært familiens lege en stund nå og vi kan med sikkerhet gi han de aller varmeste anbefalinger. Han er faglig dyktig og flink til å følge opp saker. Han lytter, virker oppriktig interessert og tar seg god tid til å sette seg inn i problemstillinger.
Som person opplever vi han som grundig, vennlig og empatisk. Det har alltid vært hyggelig å oppsøke han, uansett problemstilling.
Familien hadde forholdsvis omfattende saker som sikkert kan virke krevende for fastleger. Vi synes Vittring har hjulpet til med våre utfordringer på en forbilledlig måte og vi skulle ønske det var flere leger som han.
På grunn av flytting må vi dessverre bytte fastlege, men vi ønsker han lykke til videre og gir han toppkarakter.
For øvrig er personalet og andre leger vi har møtt på kontoret også vennlige og meget serviceinnstilte. Det har aldri vært noe problem i forhold til timebestillinger, prøvetaking og oppfølging fra de ansatte.
Lege som tar seg tid
Lege: Stian Martinussen SkrevetStian er en dyktig lege som virkelig tar seg tid til pasientene sine. Han lytter og stresser ikke gjennom timen.
- for å ofte måtte vente lenge på time fordi han er fullbooket, og at han er en del forsinket til timene