Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Langnes Legesenter AS
Kan ikke anbefales
Lege: Rune Kåre Vittring SkrevetIkke noen behagelig opplevelse. Foreldede råd om behandling av reumatiske lidelser. Arrogant holdning når en stiller spørsmål.
Rune Kåre er en Fantastisk Lege.
Lege: Rune Kåre Vittring SkrevetRune Kåre Vittring er en helt Fantastisk Fyr.
Snakker som en Lege skal, rett fra levra og forståelig :-)
Han tar seg tid til og snakke med pasienten.
Veldig dyktig og vennlig lege
Lege: Stian Martinussen SkrevetFaglig dyktig, effektiv, vennlig og god til å lytte. Han er veldig alsidig, og har gitt meg like god hjelp med psykiske og fysiske helseplager.
vennlig
Lege: Rune Kåre Vittring SkrevetDette var min første gang på legen i Norge (er fra sentral europa). Han er veldig vennlig men, æ syntes at det var litt rart at han forklærte ikke hvorfor jeg fikk vaksinen i rompa - når jeg ønsket å få den i arm (æ er nervøs når jeg kan ikke se hva skjer med sprøyten) og jeg kjenne annene norske som fikk samme vaksinen i arm. Dessuten fikk jeg ingen oppføring i "international certificate of vaccination" for vaksinen jeg fikk, som jeg synes var ikke veldig profesionell. Også syntes jeg at det var rart at han ikke ville sende meg videre direkt til en spesialist når jeg forklarte at jeg var i behandling før vinterdepresjon hjemme, men han ville gir meg en avtale til hos han - jeg ville jo ikke snakke med han om dette. En ting til at jeg likte ikke så mye var at jeg forklarte at dette er min første gang hos legen og han kom ikke på ideén å forklare meg at jeg må betale på automaten. So fikk jeg en brev og jeg må betale mer...
Ikke til å stole på
Lege: Rune Kåre Vittring SkrevetFikk resept på en medisin, og når jeg spurte om den hadde noen bivirkninger fikk jeg et bestemt "nei" til svar. Da jeg ble svært dårlig etter å ha brukt medisinen, søkte jeg etter den på nett og den viste seg å ha alvorlige bivirkninger.