Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Langnes Legesenter AS
Super
Lege: Stian Martinussen SkrevetSå glad jeg har byttet fastlege. Gruer ikke lenger for å gå til legen.
En lege som lytter og følger opp!
Lege: Stian Martinussen SkrevetHan fulgte med på hva jeg sa og fulgte det opp der og da, følte jeg ble tatt på alvor og fikk den behandling jeg hadde bruk for. Innenfor de tema jeg har vært der for har han virket faglig dyktig, og gitt meg trygghet.
Han virker bra!
Lege: Stian Martinussen SkrevetSynes han virker å være veldig ok. Han er trivelig og smilende, lytter og virker faglig oppdatert.
Han kunne kanskje, som de fleste andre innen helsevesenet, være flinkere å informere om sykdommen/diagnosen.
Fantastisk lege!!
Lege: Stian Martinussen SkrevetHar vært hos Stian to-tre ganger før, og senest i dag. Han er så smilende, hører godt etter hva jeg sier og føler jeg får optimal behandling. Hva mer kan man forvente...jeg vurderer sterkt å bytte fastlege :)
Den Beste Legen jeg har har brukt!!
Lege: Glenn Ole Severinsen SkrevetEtter at jeg flyttet til Tromsø 1998. Har han vert min fastlege.
Han er en behagelig å lyttende lege. Han tar seg tid.Man føler at man er i di beste hender hos han:)